Több, mint egy általános autókölcsönző
Autóbérlés alsó szöveg

Budapesten és a vidéki nagyvárosokban egyaránt elérhető a szolgáltatás

Mivel számos cég foglalkozik autóbérléssel, érdemes körültekintően választani. Az Elastic Car budapesti telephelyén számos autótípus közül választhatnak, például Opel, Skoda, Ford. A bérelhető autók mindegyike klímával felszerelt, és további kényelmi felszereltségként megtalálhatók az elektromos ablakok, elektromos külső tükrök, szervokormány és fékek, állítható magasságú vezetőülés és kormányoszlop. A család kényelmes utazásához választható egyterű, mint az Opel Zafira Tourer vagy a kombi Skoda Octavia autó, melyet belföldön és külföldön egyaránt használhat. Külföldi utazásnál külön engedély szükséges és bizonyos esetekben a kaució mértéke is magasabb lehet.

A bérelhető autóparkhoz tartoznak benzines és diesel üzemű gépjárművek, de elérhetőek lehetnek elektromos és hybrid hajtásúak is. Az Elastic-car Kft-nél megtalálható számos automata váltóval szerelt gépkocsi, mint például az Opel Astra J vagy a Skoda Rapid, ami egyre népszerűbb Budapesten.

Autóbérlés felsőfokon!

Autóbérlés előtt előzetesen tájékozódni kell az autókölcsönző cégnél, milyen bérleti konstrukciót kínálnak, mit tartalmaz a bérleti díj, milyen egyéb opciók közül válaszhatunk és ezek milyen plusz költséggel járnak. Sok esetben a látszólag kedvező bérleti díj vonzó lehet, de ezáltal várhatóan minden, az üzemeltetéshez szükséges tétel külön kerül felszámolásra, így viszont sok esetben jóval drágább lesz a bérlés. Külön érdemes megemlíteni a gépjárműre köthető casco biztosítást is, ami fontos elem a kölcsönzés idejére. Ez az opció nem csak az autókölcsönző, de a bérlő számára is megfelelő védelmet nyújt a bérleti időszak alatt történő saját hibás vagy más ismeretlen elkövető által okozott károknál. A casco biztosításon nem érdemes spórolni. Bizonyos esetekben választhatunk csökkentett és teljes önrész nélküli opciót némi felár megfizetésével.

A klasszikus autóbérlést, amit az Elastic-car Kft. képvisel, már egyre kevesebb megbízható autókölcsönzőnél találja meg. Mit is takar ez a jellegű szolgáltatás? Az átadásnál kívül-belül tiszta gépkocsival találkozik a megrendelő. Üzemanyaggal teletankolt autót adunk át, hogy egyből élvezhesse az utazását. A gépkocsikban megtalálható a szükséges gyári szervizkészlet és a teljes értékű pótkerék, ezen kívül még elhelyezésre került a biztonságtechnikai szempontból fontos elsősegély doboz, illetve a személybiztonság érdekében a láthatósági mellény is. Fontos szempont számunkra a vagyonvédelem, mind saját, mind pedig más értéktárgyainak megőrzése, ezért minden bérautónkban tűzoltó készülék van felszerelve.

Az Elastic-car Kft. a nyári melegben is mérsékelt árakkal várja Önt!