Több, mint egy általános autókölcsönző

Karosszéria javítás

Autó és egyéb karosszéria javítás Budapesten és Pest megyében.

Autó karosszéria javításához kérjük töltse ki kárigénylő lapunkat, ahol előzetes képet kaphatunk az elvégezendő karosszéria és fényező munkákról! A javítás konkrét menetéről és a hozzávetőleges árajánlatról műhelyünkben tudunk további információval szolgálni.

Márkafüggetlen karosszéria javítás Budapesten

Karosszéria részelem csereCégünk márka független szervizként gépkocsik javításával foglalkozik. Többéves tapasztalattal és gyakorlattal segíti bajba jutott ügyfeleit a gyors és pontos munkavégzésével, teljes körű kárügyintézéssel.A jól felszerelt műhelyünk 160 nm-en biztosítja az adott gépkocsi(k) szakszerű helyreállítását. Ügyfeleink részére jelentős időmegtakarítást eredményez, hogy a javítással kapcsolatos munkafolyamatokat helyben tudjuk elvégezni.Pl.kárfelvétel, karosszéria javítás, fényezés.A biztosító társaság/ok kártérítése minden káreseménynél eltérő, ezért a javítás során egyedi megoldást ajánlunk annak érdekében, hogy az Ön gépkocsiját a legjobb eredménnyel állítsuk helyre a sérülést megelőző állapotba. Cascos kár esetén a biztosítási önrész minden esetben változik és természetesen a kár nagysága és jellege is eltérő, további kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz. Pontosan tudjuk, hogy szakmánkban fontos a megbízhatóság ezért a munkánkra garanciát vállalunk. Szolgáltatásaink bemutatását nem lehet néhány sorban ismertetni, ezért kérjük, hogy kérdéseivel, bizalommal forduljon hozzánk, mivel számunkra minden ügyfél egyedi.

Tönkrement autója? Akkor önnek szervizünkre van szüksége!

Karosszéria húzatás

Felgyorsult életünkben az autó munkánk eszközévé, mindennapjaink fontos részévé vált. Éppen ezért ha gépkocsiját összetörte Önnek, akkor sem kell gyalog járnia! Ismerje meg az Elastic-Car Kft. által nyújtott szolgáltatást, és autózzon kedvezményes napidíjjal a javítás idejére az általunk biztosított kölcsönautóval!

A karosszéria szerkezeti felépítése szempontjápól megkülönböztetünk -önhordó, -félig önhordó, és alvázkeretes karosszériát. A karosszéria javításnál alapvető szempont a méret megfelelősség és a forma megtartás. A deformált autókarosszéria szakszerű javítása huzatópadon az Elastic car-nál Budapest városában, a 16.kerületben. Előnye a pontos mérőrendszer segítségével a gépkocsi sérült részének gyári értékre való visszahúzása. A javítási technológia kiválasztásánál figyelembe kell venni az alkatrész sérülésének nagyságát, helyét és deformálodottságát. A sérülés milyen szerkezeti elemet érint Pl.: külső felszíni, belső fő tartó futómű, motor, stb... A karosszéria megrongálódása,gyűrődése esetén nem minden esetben számít a legjobb megoldásnak a karosszéria elemek teljes cseréje. A karosszéria alkatrészek felújítása, javítása sok esetben egyszerűbb és költséghatékonyabb lehet ügyfeleink számára.Lehetőségünk van eredeti, utángyártott illetve bontott alkatrészekkel dolgozni, ügyfeleink igénye szerint.

Spotter javítás Elasticcar

Javítási módszer lehet a

  • Hagyományos kis sérülések javítása hő nélkül vagy hővel történő egyengetés vagy kihúzás Pl.: spotter, ponthegesztés, vákumos
  • Részelem csere, akkor alkalmazzuk ha a sérülés mértéke annak helye vagy szerkezeti része jelentősen sérülne, nem javítható hagyományos módszerrel vagy jelentős mellékmunka igény van.
  • Teljes elem csere, a sérülés helye jellege megköveteli a teljes elem cserét a ráfordított időt és gazdaságosságot figyelembe véve.

Karosszéria elem cserénél alkalmazott eljárások

Karosszéria javítás Elasticcar

Alumínium karosszéria elem cserénél kizárólag semleges anyaggal bevont kötőelemeket használunk Pl.: szegecs.

  • csavarkötés
  • hegesztési eljárások
  • ragasztás

A javított vagy cserélt alkatrész elemeknél különösen fontos a korrózióvédelem, azaz az alvázvédelem és üregvédelem anyagok pótlása.

Műanyag karosszéria alkatrész elemek javításánál Pl.: lökhárító figyelembe kell venni a műanyag belső molekuláris szerkezetét hővel szembeni viselkedését, fizikai képességeit.

Szakmai ismereteinket folyamatosan bővítve, mindig az aktuális, leghatékonyabb technológiát és javítási módszereket használva törekszünk a tökéletes végeredményre és ezáltal ügyfeleink elégedettségére. Amikor karosszéria javításra van szüksége és megbízható szervizt keres, forduljon hozzánk bizalommal!