Több, mint egy általános autókölcsönző
Autó szervíz - fényezés

Autó szerviz, karosszéria javítás, autófényezés egy kézben

Autószerviz, autó javítás

autószervíz és autójavításTöbb éves tapasztalattal, korszerű, jól felszerelt márkafüggetlen műhelyünkkel vállaljuk személyautók teljeskörű javítását, szervizelést, karambolos, sérült autók javítását. Autó javító szolgáltatásunk mellett a futóműbeállítást, gumiszerelést, centírozást és téli-nyári gumicserét is rövid határidővel vállaljuk illetve igény szerint személyautók vizsgáztatását az autók felkészítésével együtt lebonyolítjuk.

Tovább az autó javítás szolgáltatás részleteire »

Karosszérai javítás

karosszéria javítás és karosszéria lakatos munkákKomplett szolgáltatást nyújtunk sérült, karambolos autók karosszéria javítási munkáira, a karosszéria pontos és szakszerű helyreállítására, karosszéria elemek cseréjére és az alváz, az autó szerkezeti javításaira. Baleseti kár esetében segítünk a komplett kárrendezésben a kárfelvételtől a javításig mindent elintézünk sőt a biztosítótársasággal javítási számla alapján közvetlenül elszámolunk. Amennyiben szükséges kölcsönautót biztosítunk lehetőség szerint, a javítás idejére.

Tovább a karosszéria javítás szolgáltatás részleteire »

Autófényezés, autókarosszéria festés

Karosszéria fényezésAz Elastic-car fényezőműhely több autóbeállása, sokéves szakmai tapasztalata és a modern, hőkamrás fényezőkabin hatékony fényezést tesz lehetővé, és garantálja a pormentes felületkezelést, az előírt fényezési technológiával, a gyári fényezéssel megegyező festést, színt és felületi minőséget. A fényezőműhelyben használt kittek és festékek minden esetben a piacvezető gyártók termékei közül kerülnek ki, többségükben vízbázisúak, környezetbarát anyagok.

Tovább az autófényezés szolgáltatás részleteire »