facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Gépjármű szerviz

Autószervízelés Budapesten

Autószervízelés Budapest Szerviz cégünk márka független szervizként gépkocsik javításával foglalkozik. Többéves tapasztalattal és gyakorlattal, gyors és pontos munkavégzéssel segíti ügyfeleit. A jól felszerelt műhelyünk 160 nm-en biztosítja az adott gépkocsi(k) szakszerű helyreállítását az időszakos garanciális és garancián túli javításoknál. Ügyfeleink részére jelentős időmegtakarítást eredményez, hogy a javítással kapcsolatos munkafolyamatokat helyben tudjuk elvégezni. Casco biztosításának önrészét társaságunk akár 100%-ban átvállalja, amennyiben sérült karambolos autóját nálunk javíttatja. Ezen különleges szolgáltatásunkkal Ön jelentős összeget takaríthat meg! Mivel a biztosítási önrész minden esetben egyedi és természetesen a kár nagysága és jellege is eltérő, további kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz. A javítás mellett természetesen vállaljuk a teljes biztosítási ügyintézést is. Pontosan tudjuk, hogy szakmánkban fontos a megbízhatóság, ezért a munkánkra garanciát vállalunk. Kérdéseivel bizalommal forduljon hozzánk, mivel számunkra minden ügyfél egyedi.

Vizsgáztatás (szgk) már 23.500.-Ft tól.

Miért fontos a gépjármű szervizelése?

gépjármű szervizelés

Ha az emberi szervezetből indulunk ki, akkor elmondhatjuk, hogy egy kicsinek tűnő seb kezeletlenül elfertőződhet, nagyobb problémát okozva, amelynek gyógyítása hosszabb időbe telik és esetenként több pénzbe is kerül. Nincs ez másként az autóknál sem. Bármilyen apró sérülés okozhat nagyobb és költségesebb problémát is.

Az autó szervizelésének értékmegőrző és baleset megelőző szerepe van. Egy horpadás például negatív hatással van a jármű aerodinamikájára, ami által több üzemanyagot fogyaszt a gépkocsi. Ez még a kisebbik probléma, azonban ha van egy kis ferdülés a keréken, amelyet nem ellenőriztet, annak a futómű láthatja kárát. Rosszabb esetben balesetet okoz a kacsázó kerék miatt és máris veszélyezteti az utasok testi épségét.

Hozza el gépjárművét és mi szakszerű szervizszolgáltatásban részesítjük. Nagy tapasztalattal végezzük a sérült és karambolos autók szervizelését is. Emellett, ha CASCO-s kárrendezésre, ügyintézésre, szervizre van szüksége, akkor is keressen minket bátran!

Mi mindent elintézünk Ön helyett, hogy biztonságban legyen az utakon!

Téli és nyári gumiszerelés

Téli és nyári gumiszerelés

Nem lehet eleget hangsúlyozni, mennyire fontos a biztonságos vezetés, és ennek feltételeinek megteremtése gépjárművünk karbantartásával. Az évszaknak és az időjárási körülményeknek megfelelő gumiabroncs használatával számos baleset, anyagi kár és esetleges személyi sérülés elkerülhető!

A téli és a nyári gumi cseréje elengedhetetlen

Mivel a csapadékosabb és hidegebb hónapokban romlanak az útviszonyok, ezért elengedhetetlen a téli gumik használata, amelyeknek köszönhetően javul az autó kapcsolattartási képessége. A téli gumiabroncsok más keverékből készülnek, mint a nyári változatok, így azok nem válnak rideggé és merevvé a jeges utakon, továbbá speciális mintázattal rendelkeznek, keskenyebbek és magasabbak is. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően javul a tapadás és a közlekedés biztonságosabbá válik.

Ha Önnek is fontos saját és mások testi épsége, továbbá szeretné elkerülni a felesleges anyagi kiadásokat, akkor keressen fel minket bizalommal és szervizünkben minden időszakban a megfelelő gumikat felszereljük autójára! Forduljon hozzánk bizalommal és kitűnő szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!