Több, mint egy általános autókölcsönző

Gépjármű szerviz

Autószervízelés Budapesten

Autószervízelés BudapestSzerviz cégünk márka független szervizként gépkocsik javításával foglalkozik. Többéves tapasztalattal és gyakorlattal, gyors és pontos munkavégzéssel segíti ügyfeleit. A jól felszerelt műhelyünk 160 nm-en biztosítja az adott gépkocsi(k) szakszerű helyreállítását az időszakos garanciális és garancián túli javításoknál. Ügyfeleink részére jelentős idő és pénz megtakarítást eredményez, hogy a javítással kapcsolatos munkafolyamatokat helyben tudjuk elvégezni. A hibamegállapítás után lehetőség van gyári és utángyártott alkatrészek beépítésére az ügyfél igényének és elvárásainak megfelelően. A javítás mellett természetesen vállaljuk a teljeskörű biztosítási ügyintézést is. Pontosan tudjuk, hogy szakmánkban fontos a megbízhatóság, ezért a munkánkra garanciát vállalunk. Kérdéseivel bizalommal forduljon hozzánk, mivel számunkra minden ügyfél egyedi.

Vizsgáztatás (szgk) már 24.500.-Ft tól.

Miért fontos a gépjármű szervizelése?

gépjármű szervizelésHa az emberi szervezetből indulunk ki, akkor elmondhatjuk, hogy egy kicsinek tűnő seb kezeletlenül elfertőződhet, nagyobb problémát okozva, amelynek gyógyítása hosszabb időbe telik és esetenként több pénzbe is kerül. Nincs ez másként az autóknál sem. Bármilyen apró sérülés okozhat nagyobb és költségesebb problémát is.

Az autó szervizelésének értékmegőrző és baleset megelőző szerepe van. Egy horpadás például negatív hatással van a jármű aerodinamikájára, ami által több üzemanyagot fogyaszt a gépkocsi. Ez még a kisebbik probléma, azonban ha van egy kis deformáció a futóműben vagy keréken, amelyet nem ellenőriztet, annak a futómű láthatja kárát. Rosszabb esetben balesetet okoz az instabil kerék miatt és máris veszélyezteti a saját az utasok és a közlekedésben résztvevő személyek testi épségét.

Hozza el gépjárművét és mi szakszerű szervizszolgáltatásban részesítjük. Nagy tapasztalattal végezzük a sérült és karambolos autók szervizelését is. Emellett, ha CASCO-s kárrendezésre, ügyintézésre, szervizre van szüksége, akkor is keressen minket bátran!

Mi mindent elintézünk Ön helyett, hogy biztonságban legyen az utakon!

Téli és nyári gumiszerelés

Téli és nyári gumiszerelésNem lehet eleget hangsúlyozni, mennyire fontos a biztonságos vezetés, és ennek feltételeinek megteremtése gépjárművünk karbantartásával. Az évszaknak és az időjárási körülményeknek megfelelő gumiabroncs használatával számos baleset, anyagi kár és esetleges személyi sérülés elkerülhető!

A téli és a nyári gumi cseréje elengedhetetlen

Mivel a csapadékosabb és hidegebb hónapokban romlanak az útviszonyok, ezért elengedhetetlen a téli gumik használata, amelyeknek köszönhetően javul az autó kapcsolattartási képessége. A téli gumiabroncsok más keverékből készülnek, mint a nyári változatok, így azok nem válnak rideggé és merevvé a jeges utakon, továbbá speciális mintázattal rendelkeznek, keskenyebbek és magasabbak is. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően javul a tapadás és a közlekedés biztonságosabbá válik.

Ha Önnek is fontos saját és mások testi épsége, továbbá szeretné elkerülni a felesleges anyagi kiadásokat, akkor keressen fel minket bizalommal és szervizünkben minden időszakban a megfelelő gumikat felszereljük autójára! Forduljon hozzánk bizalommal és kitűnő szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!