facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.Kárrendezésünk elemei

Az Elasticcar teljekörű kárrendzéssel várja partnereit a káresemény bekövetkeztét követően.

kárbejelentés
 kárrendezés menedzselése
 elszámolás biztosítóval
 teljeskörű autójavítás
 karosszéria javítás, fényezés
 kész autó átadása

Levesszük a válláról a komplett kárrendezést, a kárügyintézést és még kölcsönautót is biztosítunk a kárrendezés és az autójavítás idejére.


Miért minket válasszon?


Gépjármű kárrenedezés, kárügyintézés, autó biztosítás

Az Elastic-Car Kft. mint márka független autószerviz és autófényező, karosszéria javítással foglalkozó műhely számos gépjármű biztosítással kapcsolatos szolgáltatással, biztosítási tanácsadással, biztosítási ügyintézéssel és komplett Casco és Kgfb kárrendezéssel áll partnerei rendelkezésére.

Autó balesetből következően kára keletkezett? Forduljon hozzánk, mindent elintézünk Önnek.

Mit tartalmaz a biztosítási ügyintézésünk ebben az esetben?

  • Segítünk a kárbejelentésben.
  • Elkészítjük a kárrendezés kötelező beadandó dokumentumait.
  • Levesszük az Ön válláról az ügyintézés terhét.
  • Menedzseljük a kárérték kifizetését.
  • A biztosítótársasággal javítási számla alapján közvetlenül elszámolunk

Milyen kapcsolódó szolgáltatással segítjük Önöket?

  • Autómentést vállalunk saját szállító autóval Budapesten, Pest-Megyében.
  • Megjavítjuk autóját és kijavítjuk, újra fényezzük a karosszéria sérüléseit.
  • Kölcsönautót biztosítunk lehetőség szerint, a javítás idejére.
  • A kész, megjavított autót átadjuk ügyfeleinknek telephelyünkön, vagy adott címen.
Ön csak leadja Nálunk a sérült autót és mi intézünk mindent Ön helyett.
Küldöm az adatokat

Kárbejelentés

Abban az esetben, ha káresemény történt a gépjárművel kapcsolatosan, akkor a kárt rendező, illetékes biztosítótársaságnál meg kell tenni a pontos kárbejelentést. A kárt rendező biztosítótársaság az alábbiak alapján határozható meg:

A hatékony kárbejelentéshez minden biztosító társaság rendelkezik saját gépjármű-kárbejelentési adatlappal, amelyen a káresemény minden releváns körülménye, a károsultak, károkozók azonosító adatai rögzíthetőek.

kárbejelentő lap - autó biztosítás kárbejelentő lap - autó biztosítás

Kárbejelentő lapok letölthetőek az alábbi linekekről:

Teljes körű meghatalmazás az Elastic-Car Kft. számára - engedményező adatlap

Biztosítás ügyintézés

Az Elastic-Car Kft. által nyújtott teljes körű biztosítási ügyintézéssel levesszük a gondot ügyfelünk válláról, legyen szó casco-s, vagy kötelező felelősség alapján történő kárrendezésről, ügyintézésről. A káresemény bekövetkezése és az adott biztosítótársasághoz szükséges nyomtatványok kitöltése után a kárfelvételtől a javításig mindent elintézünk sőt a biztosítótársasággal javítási számla alapján közvetlenül elszámolunk.

Így ügyfeleinknek nem kell megfinanszírozni a javítás teljes költségét! A biztosítók fenntartják a jogot, a káresemény bekövetkezése utáni és a kárkifizetés előtt teljes körűen kivizsgálhassa a mindig egyedi biztosítási eseményt.

Gépjármű kárrendezés

A káreseményt követően a kárrendezésnél két alapvető esetet különíthetünk el:

Casco kárrendezés:
A saját vagyontárgyunkban, gépkocsinkban nem más autóvezető felelősségéből bekövetkezett anyagi káreseményt rendez a biztosítási kötvényben foglalt mértékig a vállalt önrész levonása mellett! A casco biztosítással rendelkező ügyfelek kiemelt biztonságban érezhetik gépkocsijukat.
Casco biztosítás által fedezett kárrendezés esetén társaságunk önrész kedvezményt biztosít, amennyiben sérült karambolos autóját nálunk javíttatja. Ezen különleges szolgáltatásunkkal Ön jelentős összeget takaríthat meg! Mivel a biztosítási önrész minden esetben egyedi és természetesen a kár nagysága és jellege is eltérő, további kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz.

Kgfb kárrendezés:
Az általunk viselt kárveszélyre nyújt biztosítást. A gépkocsival közlekedésben résztvevők számára fontos és kötelező érvényű a felelősségbiztosítás megkötése. Saját gépkocsiban más külső személy, gépkocsi által okozott kár melyben az okozó fél biztosítására történik a kárrendezés.

balesetes autó kárrendezés

A biztosítási kárrendezés már a baleset bekövetkezése utáni pillanattól megkezdődik. A baleset nagyságától és súlyosságától függően a megfelelő szakhatóság értesítése mellett az esetleges sérültek ellátása, a helyszín biztosítása, a további esetleges kár elhárítása illetve megelőzése (kárenyhítési kötelezettség) a jelenlévők legfőbb feladata. A baleset helyszínén érdemes saját fényképeket készíteni! Miután a sérült gépkocsi a baleset helyszínéről javítóműhelyünkbe érkezik megkezdjük az adott gépkocsival kapcsolatos teljes körű biztosítási ügyintézést. A kitöltött nyomtatványokat eljuttatjuk az adott biztosítótársasághoz. Az általuk kiküldött kárszakértő kárfelvételi jegyzőkönyvben rögzíti a látható sérüléseket. Megbontás után kérhetünk pótszemlét ahol az addig nem látható sérüléseket vesszük fel. Megkezdődik a gépkocsi javítása szükséges alkatrészek beszerzése karosszéria munka, fényezés, futóműállítás, szerelés miközben a biztosító jelzi felénk a jogalap és fedezet meglétét. Az autó kijavítása után értesítjük ügyfelünket a telephelyünkön való átadás időpontjáról.

A kárrendezés dokumentumai:
Az alábbiakban összefoglaltuk azon dokumentumok listáját, melyekre a biztosító társaságoknak a kár rendezéséhez általában szükségük van. Kérjük, hogy ezeket a dokumentumokat készítse elő és minél előbb adja át kárszakértőnknek, ezzel jelentősen lerövidítve a kárrendezés idejét!

Kölcsönautó biztosítása a kárrendezés javítás idejére
Társaságunk a kárrendezés és az autójavítás idejére partnereinknek kölcsönautót biztosít, így Ön nem marad autó nélkül a javítás ideje alatt. Ezen szolgáltatásunkat számos esetben díjmentesen tudjuk kínálni ügyfeleinknek.

Autómentés Budapesten, Pest-Megyében
Kollégáink Budapesten és Pest megyében szakszerű és gyors autómentéssel állnak a gépjármű tulajdonosok rendelkezésére. Legyen szó műszaki hibáról, vagy az autó kisebb-nagyobb sérüléséről szakembereink már indulnak is, hogy minél hamarabb a segítségére legyenek a profi autómentéssel.

Autómentés Budapesten

Gépjármű biztosítás kötése

Autó biztosítás kötés

Általában használt vagy új autó vásárlása esetén majd minden esetben szükséges lesz egy kötelező felelősségbiztosítás megkötésére, de számos esetben logikus lehet további autóbiztosítás - Casco, személy, poggyász, stb. - megkötésére is. A biztosítók nagyon sokféle biztosítási ajánlattal rendelkeznek az autó tulajdonosok irányában, mind költségben, mind a biztosításban bennfoglalt szolgáltatások terén nagyon széles kínálatból kell az autó tulajdonosnak választania.

Az Elasticcar jelenleg 13 biztosítótársaság ezirányú biztosítási konstrukcióit kínálja ügyfeleinek, biztosítási tanácsadásunk keretében pedig tanácsadó kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a legoptimálisabb biztosítási ajánlatot, legyen szó Kgfb, Casco, vagy egyéb kapcsolódó biztosítási konstrukcióról.