facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Üdvözöljük Honlapunkon!

Az Elastic-Car Kft. több mint egy általános autókölcsönző. Az árainkat és szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy az Önnek a legmegfelelőbb legyen. Bérautóink kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban, minden alkalommal tisztán és évszaknak megfelelő felszereltséggel veheti át minden kedves ügyfelünk. A bérleti díj tartalmazza korlátlan kilométer és autópályadíj használatát belföldön, Casco, gfb díjat, és a gépkocsi üzemeltetésével kapcsolatos adókat.

Az autóbérlés nem jelent fényűzést, hiszen bárkivel előfordulhat, hogy nincs kéznél a saját autója. Az elasticcar éppen az ilyen esetekben jelent nagyszerű megoldást. Az autó bérlésének díja nem magas, így nem kell attól tartania, hogy nagyobb költségek keletkeznek, ha éppen szervizben van az Ön gépjárműve. Ez a szolgáltatás mindenképpen olcsóbb, mintha a taxit választaná. A kiváló műszaki állapotban lévő elasticcar autóival bármikor biztonságosan utazhat. A bérlés sofőrrel is megoldható, melynek köszönhetően még kényelmesebben utazhat.

A transzfer szolgáltatásunk által lehetővé válik, hogy az otthona és a reptér közötti megtett út kényelmes legyen. Ennek a szolgáltatásunknak nagy előnye még, hogy mindig pontosan érkezhet meg a repülőtérre, hiszen az előre egyeztetett időponthoz tartjuk magunkat.

A karosszéria javítás is munkakörünkbe tartozik. Így, ha többéves tapasztalattal rendelkező szerelő kezébe adná ezt a munkát, bizalommal fordulhat hozzánk. Teljes körű kárügyintézéssel és pontos munkavégzéssel igyekszünk segíteni ügyfeleinknek.

A szerviz szolgáltatásunk keretében elhozhatja autóját akár egy ellenőrzésre is. Márkafüggetlen szerviként precíz munka és alapos ellenőrzés az, amellyel szolgálhatunk.

Cégünk márka független szervizként gépkocsik javításával foglalkozik. Többéves tapasztalattal és gyakorlattal segíti bajba jutott ügyfeleit a gyors és pontos munkavégzésével, teljes körű kárügyintézéssel. Casco biztosításnál társaságunk önrész kedvezményt biztosít, amennyiben sérült karambolos autóját nálunk javíttatja. Ezen különleges szolgáltatásunkkal Ön jelentős összeget takaríthat meg! Mivel a biztosítási önrész minden esetben egyedi és természetesen a kár nagysága és jellege is eltérő, további kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz.

Komplex szolgáltatásaink

Célunk, hogy a felmerült igényekre megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást. Szolgáltatásainkat több éves szakmai és gyakorlati tapasztalattal végezzük el. Törekvésünk, hogy ügyfeleink észrevételeit, javaslatait is figyelembe véve dinamikusan fejlődjünk és bővítsük alapszolgáltatásainkat. Reméljük rövidesen elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!