Több, mint egy általános autókölcsönző

Bemutatkozás

Az Elastic-Car Kft. több mint egy általános autókölcsönző. Az árainkat és szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy az Önnek a legmegfelelőbb legyen. Bérautóink kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban, minden alkalommal tisztán és évszaknak megfelelő felszereltséggel veheti át minden kedves ügyfelünk. A bérleti díj tartalmazza autópályadíj használatát belföldön, Casco, gfb díjat, és a gépkocsi üzemeltetésével kapcsolatos adókat.

Az autóbérlés nem jelent fényűzést, hiszen bárkivel előfordulhat, hogy nincs kéznél a saját autója. Az elasticcar éppen az ilyen esetekben jelent nagyszerű megoldást. Az autó bérlésének díja nem magas, így nem kell attól tartania, hogy nagyobb költségek keletkeznek, ha éppen szervizben van az Ön gépjárműve. Ez a szolgáltatás mindenképpen olcsóbb, mintha a taxit választaná. A kiváló műszaki állapotban lévő elasticcar autóival bármikor biztonságosan utazhat. A bérlés sofőrrel is megoldható, melynek köszönhetően még kényelmesebben utazhat.

A karosszéria javítás is munkakörünkbe tartozik. Így, ha többéves tapasztalattal rendelkező szerelő kezébe adná ezt a munkát, bizalommal fordulhat hozzánk. Teljes körű kárügyintézéssel és pontos munkavégzéssel igyekszünk segíteni ügyfeleinknek.

A szerviz szolgáltatásunk keretében elhozhatja autóját akár egy ellenőrzésre is. Márkafüggetlen szerviként precíz munka és alapos ellenőrzés az, amellyel szolgálhatunk.

Cégünk márka független szervizként gépkocsik javításával foglalkozik. Többéves tapasztalattal és gyakorlattal segíti bajba jutott ügyfeleit a gyors és pontos munkavégzésével, teljes körű kárügyintézéssel. Ezen különleges szolgáltatásunkkal Ön jelentős időt és összeget takaríthat meg! Mivel a biztosítási önrész minden esetben egyedi és természetesen a kár nagysága és jellege is eltérő, további kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz.

Komplex szolgáltatásaink

  • autóbérlés
  • autóbérlés sofőrrel, személyszállítás
  • kárrendezés
  • karosszéria javítás és fényezés - autóflották számára is
  • hozom-viszem szolgáltatás
  • garanciális és garancián túli szerviz
  • autómentés, biztosítás ügyintézés

Célunk, hogy a felmerült igényekre megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást. Szolgáltatásainkat több éves szakmai és gyakorlati tapasztalattal végezzük el. Törekvésünk, hogy ügyfeleink észrevételeit, javaslatait is figyelembe véve dinamikusan fejlődjünk és bővítsük alapszolgáltatásainkat. Reméljük rövidesen elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!