Több, mint egy általános autókölcsönző
Autókölcsönzés Budapesten

Autókölcsönzés budapesten

Autókölcsönzés BudapestAz autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már senki számára nem jelent megfizethetetlen költséget. Ez a legoptimálisabb megoldás, ha a saját autó nem használható, vagy egyáltalán nem is létezik, ugyanis nem csupán ideiglenesen helyettesítheti, hanem sok esetben ki is válthatja azt.

Az autókölcsönzés az optimális megoldás

Amikor az embernek gyakran kell rövidebb-hosszabb utakra mennie, és nincs saját autója, sem olyan ismerőse, aki szívesen vállalja az ideiglenes sofőr szerepét, elgondolkodik azon, hogy mennyivel egyszerűbbé tehetné az életét egy saját személygépkocsi. Nem függne tovább a tömegközlekedési eszközök menetrendjeitől, és mentesülne a menetjegyek vásárlásától is, ezekkel pedig időt és pénzt spórolhatna. Azután persze nem nehéz, és nem is sok idő rájönni, hogy egy saját kocsi bizony rengeteg adminisztrációval jár, hiszen annak megvételével még nincs vége a kiadásoknak, adókat, biztosítási díjakat, karbantartási és tisztítási költségeket kell fizetni. Az autókölcsönzés esetén ezek mind nem a bérlőt terhelik, ráadásul több típusú autó kipróbálása is lehetséges, így könnyebben megtalálhatja mindenki a hozzá legjobban illőt. Ha egy autó mégsem válik be a bérlő számára, akkor egyszerűen másikat kölcsönöz. Kevesebb elköteleződést és nagyobb kényelmet jelent tehát az autóbérlés, akár tartós formában is.

Ha hosszabb, jobb?

Az autókölcsönzés Budapest területén mindenképp hasznos lehet, akár rövidebb, akár hosszabb ideig van szükség gépkocsira. A bérautók kölcsönzési idejének növekedésével azonban az árkedvezmények is egyre nagyobbak. Hosszabb autóbérlés esetén akár 50%-kal kedvezőbb árakkal lehet számolni, így a 30 napot meghaladó folyamatos bérlés esetén valóban a legkedvezőbben lehet a szolgáltatást igénybe venni. A bérlő a tartós autókölcsönzés esetén élvezheti egy saját személygépjármű minden előnyét és kényelmét, de mentesül az olyan költségektől és kellemetlenségektől, mint például a súly-, gépjármű- és regisztrációs adók, kötelező, Casco és nemzetközi biztosítások, az autó folyamatos szervizelése, műszaki vizsgáztatása és a komolyabb tisztítások, ezekről ugyanis az autókölcsönző gondoskodik.

A bérautók felszereltsége és a bérleti díj összetevői

A bérlők piacvezető autómárkák közül választhatnak megbízható személyautót vagy kisbuszt. Az autókölcsönzés Budapest mellett Pest megye és az ország egész területén, valamint külföldi utak esetén is lehetséges. Az Elastic-Car kiemelt figyelmet fordít a bérlők biztonságára és kényelmére, így az online bérlés után a tiszta és műszakilag hibátlan állapotban lévő bérautót a bérlő az általa meghatározott helyen veheti át. Az összes bérelhető autó klímával és légzsákokkal felszerelt, és a szezonális viszonyoknak megfelelően van felkészítve. A gyerekülésért nem kerül felszámolásra pluszköltség, és a hólánc is térítésmentesen igényelhető. A kényelmi extra felszerelések, mint például a tetőcsomagtartó, tetőbox és navigáció igen kedvezményesen bérelhetőek.

A magyar autópálya matricáért és a másodsofőr megjelöléséért sem kell többletdíjat fizetni. Az árak tartalmazzák az áfát, a tartósan külföldi használat esetén pedig az nem is kerül felszámításra. Hosszabb utazások esetén lehetőség van assistance szolgáltatás kötésére.

Hogy hosszabb vagy csak rövidebb időre van szüksége valakinek autóra, azt mindenki maga tudja a legjobban eldönteni, de az biztos, hogy az alacsony árak még az esetleges minimális pluszköltségekkel is mindenki számára elérhetővé teszik az autókölcsönzés lehetőségét.