Több, mint egy általános autókölcsönző
Autóbérlés Budapesten

Autóbérlés budapesten

Autóbérlés BudapestSok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de épp nem áll rendelkezésre, vagy ami van, az nem megfelelő egy adott alkalomra. Ki nem játszott még el élete során a gondolattal, hogy egy találkozóra egy szép új autóval érkezik? Ma ez már nem elérhetetlen álom. Általános tévedés, hogy kocsit csak a tehetősebbek kölcsönözhetnek, az árak ugyanis mindenki számára megfizethetőek.

Autóvásárlás vs. autóbérlés

Bár sokan luxusnak tartják, az autóbérlés Budapesten számos előnnyel járhat a vásárlással vagy folyamatos taxizással szemben, a kényelmetlen tömegközlekedési eszközökről nem is beszélve. Jelentős kiadások spórolhatóak meg vele: nem kell autóhitelt felvenni, a kocsit műszaki vizsgákra felkészíteni, biztosítást, adót vagy parkolási költségeket fizetni. Elkerülhető minden felesleges aggodalom, ami egy saját személygépkocsival jár. Ráadásul a szolgáltatással több típusú autó is kipróbálható, így olyan érzést kelt, mintha minden alkalommal új autót venne az ember. Biztosan sokakban felmerül a kérdés, hogy milyen esetekben érdemes a szolgáltatást igénybe venni. Ahány ember, annyi szokás, annyi ok egy bérautó igénybevételére.

Kényelem és biztonság

Egy személygépjármű vagy kisbusz kölcsönzése esetén természetesen a bérlő kényelme és biztonsága a legfontosabb, így a tökéletes bérautót ennek a két szempontnak a figyelembevételével, az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások és kiegészítők mentén lehet a legjobban meghatározni:

  • A bérautó online rendelhető, és a bérlő által meghatározott helyen vehető át, tehát az autóbérlés Budapest és az ország egész területén lehetséges.
  • Az összes jármű nagyon tisztán és rendesen karbantartott, nagyon jó műszaki állapotú, az aktuális évszaknak megfelelően felkészített (téli vagy nyári gumi és szélvédőmosó), klímával és légzsákokkal felszerelt.
  • A bérleti díj tartalmazza az autópálya matricát, a kötelező, Casco és nemzetközi biztosítást, a különböző (súly-, gépjármű-, cégautó, regisztrációs) adókat, az amortizációs költséget és az áfát is, így ezekkel nem kell foglalkoznia a kölcsönzőnek.
  • Extra felszerelésként a biztonsági kiegészítők (gyerekülés, hólánc) teljesen díjmentesen igényelhetőek, a kényelmi jellegű kiegészítők (tetőcsomagtartó, tetőbox, navigáció) bérelhetőek.
  • Az autókölcsönzés alkalmával lehetőség van assistance szolgáltatás kötésére, ami a hosszabb, főként a külföldi utazásoknál jelent nagy biztonságot, hiszen fedezi egy esetleges meghibásodás esetén felmerülő kiadásokat (helyszíni javítás, autómentő, szállás – sofőrnek és utasnak egyaránt, stb.).
  • Szintén a hosszabb utazások esetében fontos, hogy másodsofőr megjelölése sem jelent többletköltséget.

Autóbérlés Budapest területén sofőrrel

Vannak az életben olyan helyzetek, amikor az ember nem tud, vagy nem akar volánhoz ülni. Ilyen lehet például egy esküvő, ahol szokás koccintani, vagy egy üzleti tárgyalásra való utazás, ahol fontos az első benyomás. Ilyenkor a taxi nem a legjobb választás, sokkal kényelmesebb, elegánsabb és praktikusabb megoldás az autóbérlés sofőrbérléssel. Egy professzionális sofőr nem csupán tapasztalt, hanem udvarias, tapintatos, kiváló modorral rendelkezik, tehát kifejezetten kellemes társaságnak tekinthető egy utazáshoz. Az Elastic-Carnál az autóbérlés külföldi utazáshoz, Budapesten, Pest megye és Magyarország egész területén sofőrrel is lehetséges. Csak azt kell eldönteni, hogy milyen hosszú és jellegű az út, illetve ennek alapján érdemes választani óradíjas, napidíjas és kilométerdíjas lehetőségeink közül.

Sofőrrel vagy nélküle, az autóbérlés lehetősége sok helyzetben megoldást jelenthet, ráadásul csak az érzése luxus, az ára nem.