facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Városnézés az ElasticCarral

Városnézés az ElasticCarralBudapest teli van ismert látnivalókkal és felfedezni való kincsekkel. Ha valaki városnézésre indul, még pestiként is számtalan újdonságot fedezhet fel. A városnéző szolgáltatásunkkal lehetősége van megismerni csodaszép fővárosunkat, a felfedezés során Budapest minden apró részletével találkozhat.

A városnézés Budapesten csodálatos élményt jelent, de az egyik helyszínről eljutni a következőre bizony sok időbe telik, ha mindezt tömegközlekedéssel teszi valaki. Ha saját autóval, akkor nincs lehetőség vezetés közben szemügyre venni ezt a soha nem alvó várost. Szolgáltatásunk ezen segít: Önnek, vagy a városba érkező vendégeinek csak kényelmesen el kell helyezkedniük a kocsiban, a többiről mi gondoskodunk. Mondja meg a város mely részeire kalauzoljuk el, sofőrünk a legjobb útvonalon vezet odáig.

Rendelje meg városnéző szolgáltatásunkat egy egész, vagy akár több napra is, garantáltan nem fog csalódni. Miért is tenné, hiszen a maximális kényelem, és az ingyenes wifi mellett, számos kulturális látnivalót és világörökségi helyszínt is felfedezhet, mint a Duna-part látképét, a Hősök terét, az Andrássy utat és a Budai Várnegyedet. Könnyedén és kényelmesen eljuthat a város méltán híres gyógyfürdőibe, a világ fővárosai közül ebből nálunk található a legtöbb.