facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Varázslatos budapesti városnézés

Varázslatos budapesti városnézés

A magyar főváros megannyi szépséget és látnivalót tartogat, melyeket talán még nem külföldiként is érdemes lehet megnézni. Temérdek rejtély és millió titok nyílik meg a budapesti városnézésen résztvevők előtt.

A városnézés Budapest egy kiváló program, melynek alkalmával a már elfeledettnek hitt múlt látszik megelevenedni, mintha a történelem lapjain a számunkra oly gyorsan pergő események kelnének életre. Az Elastic-car jóvoltából megismerhetjük ezt a sohasem alvó várost, akár egy vidéki kis, régi könyvtárban, bár szem előtt felejtett, de otthagyott könyvet, mely ugyan mindig megvan a legközelebbi polcon, ám senki sem veszi észre.

A városnézés Budapesten megkérdőjelezhetetlenül egy csodálatos élmény, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy közkedvelt idegenforgalmi hely is. Számos messzi országból látogatnak el kis országunk fővárosát, ezt az Európa-szerte is idilli várost megtekinteni. A számos kulturális látnivaló mellett Magyarország fővárosa helyet ad több világörökségi helyszínnek is, mint a Duna-part látképe, a Hősök tere, az Andrássy út és a Budai Várnegyed. Emellett gyógyfürdőiről is méltán híres, hiszen a világ fővárosai közül itt található a legtöbb.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!