facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Válassza a megfelelő bérautót kölcsönzés során!

Ha már sikerült eldöntenie, hogy a legközelebbi útjához a kedvező, kényelmes és praktikus bérautó biztosította megoldást választotta, de még nem tudja, hogy melyik gépjármű kategória is felelne meg a leginkább az igényeinek, akkor most kaphat egy kis segítséget a helyes választáshoz.

A kis kategóriás autó bár a legolcsóbb megoldás, de csak akkor választható, ha legfeljebb négy személy akar együtt utazni. Az persze csak természetes, hogy a kényelemről és az extrákról nem kell lemondani a minimális ár mellett sem, mivel ezekben az autókban is van központi zár, elektromos ablakemelő, légzsák és társaik, melyek fontosak lehetnek.

A már középkategóriás bérautók azok számára jelentenek ideális megoldást, akik családi kiránduláshoz, esetleg üzleti úthoz keresnek egy megbízható gépjárművet. A kényelem ezekben a gépjárművekben is biztosított, akár belföldre, akár külföldre indul, sőt sok esetben még sofőrt is bérelhet az autó mellé.

A drágább, felső kategóriás bérautók nagyon kényelmesek, minden szükséges dologgal jól fel vannak szerelve, emellett még biztonságosak is. Nem mellékes persze az sem, hogy megajándékozza átmeneti sofőrjét azzal a jóleső tudattal, hogy sikerült tökéletes első benyomást keltenie vidéki, vagy külföldi partnereire.

Az egyterű autó, avagy egy hét személyes bérautó a családi kirándulások sztárja, de a nagyobb létszámú üzleti utak, illetve csapatépítő tréningek lebonyolításához is kifejezetten ideális. Az utasok kényelmén kívül, meg kell említeni, hogy a csomagtér is tágas, avagy semmit sem kell otthon hagyni, ami kellhet.

A kisbusz, a nyolc plusz sofőr beosztással, az a bérelhető mikrobusz, ami ideális választásnak bizonyul, ha többen utaznak üzleti útra, vagy nagyobb család indul együtt vakációzni, esetleg a haverokkal terveztek egy őrült hétvégét és kell egy olyan autó, ahol mindannyian kényelmesen elférnek.