facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Utazzon kedvére

Autóbérlés sofőrrel Budapesten és Pest megye területénIsmerje meg Magyarország városainak különböző programjait! Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy egy másik városban megrendezendő programra szívesen ellátogatott volna akár családjával, akár barátokkal, de végül azért nem ment el, mert túl sok fáradtságba került volna az utazás megszervezése, a csomagok elhelyezése, vagy a tömegközlekedés kötöttségei megnehezítették a dolgát. Nagy távolságokra a taxizás szinte megfizethetetlen, igazodni kell a taxi megkötéseihez, illetve a visszaút szervezése problémás lehet.

Amikor egy kis kikapcsolódásra vágyna, de túl fáradt oda- és visszavezetni egy rendezvényre, inkább lemondana magáról az - egyébként sok élményt kínáló - programról is? Ne tegye!
Mi segítünk megoldani utaztatását! Hívja el kedves barátait, és ismerjék meg a különböző városok csodáit, legyen szó egy szabadtéri játékról, koncertsorozatról, borfesztiválról vagy adventi vásárról.
Mostantól nem akadály, hogy nem a lakóhelyéhez közeli helyre megy kikapcsolódni! Időt és energiát spórolhat meg és rengeteg új élménnyel gazdagodhat!

A vezetéssel járó stresszt engedje át, dőljön hátra és élvezze a pihentető utazást! Bízza utazását az ElasticCar profi csapatára!