facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Az Elastic-Car KFT. utazási feltételei

I.

Megrendeléseket az alábbiak szerint fogadunk:

II.

Az e-mailben leadott megrendeléseket a beérkezés után 24 órán belül visszaigazoljuk. Az indulás pontos időpontjáról, az utazást megelőző napon 17:00 óráig SMS-t küldünk. Amennyiben a megrendelő az utazás előtti nap 17 óráig nem kapja meg SMS értesítést, úgy feltétlenül hívja fel a +36-30-422-0022 telefonszámot egyeztetés céljából! Ha a megadott telefonszámán az utas nem érhető el, úgy az utast terheli a felelősség az esetleges változásokból adódó kellemetlenségekért. ( Pl. ha az útviszonyok vagy az időjárás miatt a tervezettnél korábbi indulás indokolt, és az utas nem érhető el. A transzfer fuvar az utasok elszállítását jelenti egy adott utas felvételi pontból a célállomásra. Megszakítás és várakoztatás nélkül. Az útvonal meghatározása mindenkor a gépkocsivezető feladata és felelőssége. A transzfer kiindulópontja az Ön által, a megrendeléskor vagy a fuvar adatok módosításakor megadott pontos cím és időpont megnevezése. Ahonnan a transzfer indul. Gépkocsivezetőnk mindig ezen a ponton várja Önt a megadott időpontban.Célállomás: Az utazás végpontja.

III.

A megrendelés költségmentesen lemondható 48 órával az utazás tervezett napja előtt, azon belül a viteldíj teljes értékét meg kell fizetni. MÓDOSÍTÁSOKRA az alábbi szabályok vonatkoznak: - Amennyiben utazásának időpontját az előre egyeztetett időpontról, másik időpontra szeretné változtatni, és ezt az utazás előtt legalább 4 munkanappal korábban jelzi, akkor a megadott időpontra módosítjuk foglalását. Retúr út esetén a második út a foglalás időpontjától számított 2 hónapon belül használható fel. A szolgáltatót nem terheli felelősség, amennyiben az utas nem hozta tudomására az időpont változás tényét.

IV.

Repülőjárat késésekért és járattörlésekért a szolgáltató nem tud felelősséget vállalni. A légitársaság hibájából (pl. késői tankolás, gép meghibásodás stb.) vagy az időjárás miatt adódó (köd, hó, jég, szél) nagymértékű késésekért vagy járattörlésekért a szolgáltató nem vonható felelősségre. A visszaigazolásban rögzített időpontokra vállaljuk a szállítást. Ilyen esetben több óra várakozás is előfordulhat. Ha az utas külföldön látja, hogy a járata késni fog, vagy törlik, köteles azt időben jelezni a szolgáltató felé.

V.

Nem kiszámítható események (Pl. balesetből adódó dugók, útlezárás stb.) következtében előforduló késésért felelősséget nem tudunk vállalni, azonban biztonsági útvonalakat határoztunk meg az ilyen események okozta késések elkerülése érdekében. Ha az útlezárás, dugók olyan hosszú ideig tartanak, és autóink állnak vagy lassú haladásra kényszerülnek, és –e miatt az utas nem tud be check-olni, illetve lekési a gépet, nem áll módunkban az ebből adódó károkat megtéríteni. (pl. transzfer költség, szállás költség, utazás költsége és egyéb ebből adódó kárigények.)

VI.

A menetidő Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc - Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér távolságon az útviszonyoktól és évszaktól függően az utolsó utas felvételétől számítva átlagosan 2,5-3 óra, így az indulás időpontját ehhez igazítjuk. Induláskor több kiállási cím esetén maximum 15 perces eltolódások előfordulhatnak.

Amennyiben a 21:00 -től– és 06:00 -ig felszálló gépek, valamint a 00:00 – és 07:00 között érkező gépekhez kérik a szállítást, azt speciális viteldíjon, irányonként + 5 000 Ft / autó áron tudjuk vállalni.

VII.

Ahhoz, hogy érkezésekor Önt külföldön minél hamarabb megtaláljuk, kérjük, vegye figyelembe az alábbiakat:

VIII.

Előre kérjük jelezni, ha extra csomagmennyiségre (1 nagy bőrönd + 1 kézipoggyász/fő felett) kell számítani a szállításkor. Az extra méretű poggyászért, a plusz csomagért, és a nem szokványos poggyász szállításáért (amennyiben erre egyébként van lehetőség) felárat kell fizetni (pl.: kerékpár, kutya, gyerekkocsi, stb.), melynek díja irányonként 2.000 Ft. Kutya kizárólag 10 kg alatt, ketrecben, szájkosárral, a csomagtérben szállítható! Beszálláskor a gépkocsivezető hivatott eldönteni, hogy melyik poggyász minősülhet normál méretű poggyásznak és melyik nem. A nagybőrönd általánosan elfogadott mérete: 158 cm (hosszúság + szélesség + magasság), súlya: 20-32 kg között kerül meghatározásra. Amennyiben a kézipoggyász vagy a feladott poggyász túl nagy, vagy túlsúlyos, illetve az előre jelzett (és kifizetett) mennyiséget meghaladja, a gépkocsivezető a helyszínen + 2000 Ft/db felárat számolhat fel.

IX.

Az utasokat előre tájékoztatjuk, hogy érkezéskor a gépjárművünk hol fogja várni őket. Amennyiben az utast a terminálon belül, táblával kell várni, abban az esetben a parkolási költséget hozzászámítjuk a viteldíjhoz.(1.000 Ft)

X.

A szolgáltatás során társaságunk bizonyítható hibája kapcsán felmerülő károkért kártérítési felelősséget vállalunk. A csomagokkal kapcsolatos esetleges reklamációt, a gépkocsivezetőnek kell jelezni, legkésőbb a címre érkezéskor. Utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni.

XI.

Az utas közvetlen anyagi felelősséggel tartozik a gépjárműben az utas által keletkezett anyagi károkért. Az utazás során az utas az általa harmadik személynek okozott, illetve a gépjárműben okozott kárért, a károsult irányába közvetlen felelősséggel tartozik. Az utas köteles betartani az utazásra vonatkozó szabályokat: - Akkor vesz részt az utazáson, ha egészségi állapota ezt lehetővé teszi, és nem szenved fertőző betegségben. - Tilos a kocsiban szúró-vágó eszközt, lőfegyvert illetve mérgező illetve maró hatású anyagot szállítani. - Takarítási díj kisebb szennyezés esetén 1.000 Ft, komolyabb szennyezés, például ha kárpittisztításra van szükség 5.000 Ft.

XII.

A szolgáltatás a fenti feltételek elfogadásával vehető igénybe.

XIII.

A viteldíj megfizetése történhet készpénzbefizetéssel, átutalással illetve bankkártyával. Amennyiben a viteldíj az utazás előtti napig nincs rendezve, a sofőr kollégánknál teheti meg az autóban, beszálláskor. A megrendelő a szolgáltatások igénybevételének feltételeit az utazásra jelentkezésekor elfogadja, tudomásul veszi. Amennyiben a megrendelő több személy részére rendeli meg a szolgáltatásokat, utastársai nevében is nyilatkozik illetve szerződéseket köt.

Érvényes: 2015.01.01-től.

◀ Privát transzfer