facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Utazás a reptér felé

A reptéri transzfer kényelmeiA repülés napjaink egyik legbiztonságosabb, és egyben leggyorsabb utazási módja. Pár óra alatt több ezer kilométerre lehet eljutni, mindezt igazi 21. századi kényelemben, minden extrával felszerelt járatokon. Egy kiruccanást tervez Olaszországba? Akár 20 ezer forint alatt is megúszhatja a repülőjegyet. Oda és vissza!

A repülésnek azonban van egy hátulütője, ez pedig az utazás előtti becsekkolás, illetve az ehhez szükséges idő. A Liszt Ferenc Repülőtér tájékoztatója szerint: „A check-in, azaz a jegykezelés és a poggyászfelvétel, általában a járat indulása előtt két órával kezdődik. Ajánlott legkésőbb már ekkor a repülőtérre érkezni, hogy mindenre jusson elég idő.”

Ilyenkor a legrosszabb belefutni egy közlekedési dugóba, vagy parkolóhelyet találni. Egy 15-20 perces késés akár az egész nyaralást, vagy üzleti utat felboríthatja. A legfontosabb tehát, hogy pontosan érkezzen meg a terminálhoz. A másik fontos szempont a csomagok szállítása. Saját autóval körülményes leparkolni a reptér közelében, így előfordulhat, hogy messzire kell cipelni poggyászát.

Béreljen autót sofőrrel együtt, így nem kell aggódnia a váratlan közlekedési helyzetek miatt, továbbá kényelmesen, háztól-házig szállítjuk, azaz egyenesen az utasforgalmi bejáratnál szállhat ki a járműből. Vegye igénybe budapesti reptéri transzfer szolgáltatásunkat!