facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Transzferrel a tárgyalásra

Transzferrel a tárgyalásraIsmeri azt az érzést, mikor tárgyalásra, rendezvényre, vagy ünnepségre megy, esetleg még késésben is van? Akkor tudja hogy ilyenkor nehéz a vezetésre koncentrálni, már út közben is a következő teendőjére gondol az ember. Vagy pont a forgalom miatt nem tudja végiggondolni a tárgyalás témáját, így felkészületlenül jelenik meg a kollégák, partnerek előtt?

Ilyenkor természetesen lehetősége van taxit hívni. De egy taxisofőr, illetve autója nem biztos, hogy a megfelelő, igényes megjelenést biztosítja Önnek. Az is előfordulhat, hogy kisebb kategóriájú autóval érkezik a taxis, amiben Ön nem tud útközben dolgozni, nem fér el laptopja, nem tudja kényelmesen áttekinteni jegyzeteit. Ha az utazás miatt nem tud százszázalékos teljesítményt nyújtani az üzlet megkötésekor, az már pénzben mérhető veszteséget okozhat.

Ha fontos elintéznivalója van az utazás alatt is, ha nem szeret a közlekedési dugóban idegeskedni, akkor Önnek profi transzferszolgáltatásra van szüksége. Ha Önnek fontos az autó és a sofőr elegáns megjelenése, számít, hogy pontosan érkezzen a helyszínre, és szeretne kényelmesen utazni, vegye igénybe az Elastic-Car csapatának szolgáltatásait!