facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Transzfer Tatabánya

Számos élethelyzetben fordul elő, hogy valakinek alkalmas jármű hiányában egy fuvarra, bérautóra, kisbuszra van szüksége. A reptérre menet, városnézés alkalmából, konferencia szervezésekor transzfert Tatabányára is rendelhet, ha az Elastic-car kft-t választja.

Transzfereink minden típusban »

Fuvart bármikor

Az Elastic-Carnak köszönhetően az Ön számára bármikor rendelkezésére áll transzfer Tatabánya városába, legyen szó gyakorlatilag bármilyen jellegű útról. Az egyik legnépszerűbb a repülőtér és ügyfelünk otthona közötti szakasz. Előre egyeztetett címre és időpontra sofőrünk pontosan érkezik, hogy biztosan ne maradjon le a járatról. A lehető legkényelmesebb körülmények között visszük a reptérre, ha korán kellett kelnie, értékes alvással töltött perceket nyerhet a komfortos ülésünkben. Ha idejét másként szeretné kihasználni, minden transzferes autónkban ingyen használhatja a wifit.

Transzfer Tatabánya

Privát és üzleti transzfer Tatabányán

A privát transzfer szolgáltatásunkat Tatabányán akkor ajánljuk, ha valamiért olyan találkozóra kell mennie, ahova nem szerencsés a saját autójával mennie. Előfordulhat, hogy Ön olyan találkozón vesz részt, ahol az egyik legfontosabb, hogy milyen autóból száll ki. Megeshet, hogy egész vagy több napos, hosszú útra megy, ahol már nem marad ereje vezetni. Privát transzferünk Tatabányára is Önért megy, megbízható sofőrünk leveszi ügyfelünkről a vezetés terhét. Különleges ajánlatunk a konferenciákon nyújtott transzfer szolgáltatás. Az Elastic-car csapata segít, hogy a rendezvényeken résztvevő személyeket kisebb csoportokban egyik helyszínről a másikra szállítsa. A több helyről érkező meghívott vendégeket egy profi cég fuvarozza a legnagyobb kényelemben és színvonalon. A fontosabb személyeket természetesen impozánsabb személyautókkal visszük a helyszínre. Exkluzív járműveink pedig azt a célt szolgálják, hogy akár nagykövetségi tagokat, politikusokat is a legszínvonalasabb körülmények között utazzanak. Akár egész delegációkat is ránk bízhat, minibuszainkban kényelmesen utazhat mindenki. Természetesen ez a transzfer is rendelkezésére áll bárkinek Tatabányán is.

Városnézés és sportesemény

Budapest elképesztően sok látnivalót kínál, kérje a transzfert Tatabányára, alig egy óra alatt a fővárosba érhet, hogy meggyőződjön erről. Az Elastic-car jóvoltából Önnek nem kell a vezetésre, csak a város szépségeire koncentrálnia, vendégeivel jót beszélgethet a könnyed utazás közben. Szolgáltatásunk a sportért rajongó ügyfelek számára is kiváló megoldást jelent. Ha Ön összehozott egy szurkolói csoportot, csak kérnie kell, hogy a transzfer Tatabánya városába jöjjön a társaságért. Legye belföld vagy külföld az úti cél, sofőrjeink sportbarát kisbuszokkal szállítja Önöket az eseményre. Cégünk nemcsak a rajongók, hanem a sportolók számára is rendelkezésre áll, pillanatok alatt csapatbusszá alakulunk. Az egész csapatot elszállítjuk a verseny, a meccs, vagy éppen az edzés helyszínére.

Kérjen tehát bármikor transzfert Tatabányára, az Elastic-Car Kft-től a legjobb autót és a legmagasabb színvonalat kapja.

Privát transzfer útjaink »