facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Transzfer ajánlatkérés
Figyelem!
A kérés elküldése még nem számít foglalásnak! A foglalása akkor válik véglegessé miután elfogadta megküldött árajánlatunkat.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Transzfer minden típusban Budapesten

Cégünk segítségével lehetővé válik, hogy a repülőtér és az otthona között megtett út komfortos és problémamentes utazás lehessen. Szolgáltatásunknak köszönhetően élvezheti az utazás előnyeit, hiszen meghatározott címen és megbeszélt időpontban vesszük fel, így pontosan érhet oda a reptérre. Számunkra az sem jelent gondot, ha nem megyeszékhelyen él, mert lényegében az utasfelvétel akármelyik településen megvalósítható.

Ingyenes wifi
Utazása közben is hasznosan töltheti az idejét.
Cégünk minden transzferes autójában ingyenes wifi hozzáférést biztosít utasai számára.

Privát transzfer útjaink

Kényelmesen utazva juthat el Budapestről Debrecenbe, Szegedre, Mohácsra, Nagykanizsára, Hévízre és Bécsbe. Szolgáltatásunk a főváros vasuti és autóbusz pályaudvarairól is igénybevehető!

Reptéri transzfer

Az autóink által biztosította előnyök igénybe vehetők a közeli országok repülőtereire, hajóállomásaira, illetve pályaudvaraira, mint Bécs, Pozsony, Budapest és Debrecen, valamint a közeli országokban.

Konferencia és rendezvény transzfer

Szolgáltatásunknak köszönhetően lehetősége nyílik céges rendezvények és konferenciák résztvevőinek kollektív utazására, akár kisebb csoportok számára is.

Delegáció és nagykövetség transzfer

Különleges és színvonalas személyautókkal és minibuszokkal történő utaztatás vállalunk delegációk és nagykövetségek részére mind belföldre, mind pedig külföldre.

Városnézés

Cégünk révén lehetősége adódik megtekinteni a magyar fővárost. A budapesti városnézéshez kívánság szerint idegenvezetőt is biztosítunk.

Sporteseményekre személyszállítás

Cégünk vállalja különféle sporteseményekre, edzésekre személyek, csapatok és sportolók szállítását külföldre éppúgy, mint belföldre.