facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Személyszállítás sporteseményekre

Személyszállítás sporteseményekreEgy rajongó életében sok sporteseményre hatványozott figyelem jut, de olyan is van, aki csak ritkán jut el egy-egy jó meccsre, versenyre. Mindkét típussal előfordulhat, hogy valami miatt nem saját járművel, de nem is tömegközlekedéssel vagy éppen taxival menne a nagy napra. Nekik kínál jó megoldást személyszállítási szolgáltatásunk, amit kifejezetten sporteseményekre időzítünk.

Legyen szó labdarúgásról, kosárlabdáról vagy éppen egy izgalmas boxmeccsről, garantáljuk, hogy időben és a vezetés fáradalmaitól megkímélve érkezik a helyszínre. Vidéken játszik a csapata, de Ön nem ülne volán mögé? Külföldre is követné kedvenceit? Nem gond, mi szívesen elszállítjuk a sporteseményre, és higgye el, minket valóban érdekel mit játszott a csapata, milyen eredményt ért el kedvenc sportolója. Segítségünkkel már csak az eredmény miatt kell izgulnia,amiatt már nem, hogy időben odaérjen a mérkőzésre, megmérettetésre.

A sporteseményre természetesen nemcsak a rajongókat szállítjuk, csapatok és sportolók jelentkezését is várjuk, akik profikra bíznák a helyszínre való eljutást. Személygépkocsikkal, csapatok esetén akár kisbusszal állunk rendelkezésükre.