facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Személygépkocsi fenntartási költség nélkül, avagy az autóbérlés előnyei!

Személygépkocsi fenntartási költség nélkül, avagy az autóbérlés előnyei! A gépkocsi bérlés vitathatatlanul számos előnnyel jár, nem is véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend immáron hazánkban is. Ha például csak havonta csak néhány alkalommal, egy-egy vidéki kiruccanás, vagy az éves nyaralás esetén van szüksége autóra, akkor bizony nem érdemes fenntartani egy saját gépjárművet, hiszen az autóbérlés ettől sokkal ésszerűbb megoldást kínál. 

Egy nemrégiben készült felmérés szerint például egy átlagos autótulajdonos havonta nagyjából 35 ezer forintot költ a kocsijára. Abban az esetben, ha rendszeresen használja az autót, ez nem horribilis összeg, csupán egy BKV-bérlet árának a háromszorosa, márpedig egy autó legalább háromszor olyan kényelmes, mint egy zötyögő villamos, nem is beszélve arról, hogy ajtótól-ajtóig visz. Amennyiben viszont, nem használja ki az autót, ez valójában nem más, mint kidobott pénz. 

Amikor egy adott gépjármű csak áll a garázsban, akkor öregszik, veszít az értékéből. Jobb megoldás tehát, ha erre a havi pár alkalomra egy autót bérel. Az autókölcsönzés jóvoltából így a vezetésnek csak az előnyeit élvezheti, avagy kényelmesen utazhat, gyorsan odaérhet bárhová. A kocsi fenntartási költségei alól viszont teljesen mentesül, nem kell lopás miatt aggódnia, sőt még lemosatnia sem kell azt. Ami még előny, hogy ha nem szeret, vagy nem tud vezetni, akkor autóbérléskor sofőrt is rendelhet a szolgáltatáshoz.

A bérautó persze azok számára is praktikus választás, akik néha megengednek maguknak egy kis luxust, azaz sofőrrel mennek egy céges partira, moziba, vagy egyszerűen csak egy buliba, ahol előfordulhat, hogy az alkoholos italokat is meg fogják kóstolni, de ha a város különböző pontjain lévő üzletekben szeretne bevásárolni, és nem akar cipekedni, akkor szintén remek megoldás az autókölcsönzés, amivel nagyban megkönnyítheti a saját dolgát.