facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Megbízható személyszállítás sporteseményekre

Megbízható személyszállítás sporteseményekre

Az ember életében egy-egy sporteseménynek kitüntetett figyelem, szerep jut, hiszen sokunknak a sport egyfajta hobbi, melyet, még ha nem is mi magunk űzünk, nagyon izgalmas lehet. Ennek fényében nem szeretnénk kihagyni azt a csodás érzést sem, amikor kedvenc csapatunk, illetve kedvenc sportolónk felállhat a dobogó remélhetőleg legmagasabb fokára.

A sporteseményekre személyszállítás egy olyan kitűnő szolgáltatás, melynek keretében lehetősége van gyorsan, könnyen és nem mellesleg kényelmesen is eljutni egy-egy megrendezésre kerülő sporteseményre. Legyen szó kosárlabdáról, vízilabdáról vagy éppen a futballról, az Elastic-car biztosítja a spotrajongók eljutását mind külföldi, mind pedig belföldi sporteseményekre. Így nem kell izgulnia azon, hogy csupán azért marad le egy jelentős mérkőzésről, mert nem tud időben odaérni vagy netalán nincs jármű, amivel eljuthatna.

Sőt, szolgáltatásunkkal nem csupán a jelentős sporteseményekre ellátogatni kívánók élhetnek, hiszen a különféle edzésekre és sporteseményekre történő személyszállítás sportolók és csapatok részére is igénybe vehető. E személyszállítási szolgáltatásunk mind belföldre, mind pedig külföldre kiterjed.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!