facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Saját helyett bérautó

Saját helyett bérautóSúlyadó, biztosítás, szervizelés, műszaki vizsga, törlesztőrészlet? Nem is gondolná, milyen sok tételből áll össze a saját autó fenntartásának költsége. Ön rendszeresen, sokat használja autóját, vagy csak heti néhány alkalommal, a munkába járáshoz és bevásárláshoz? Ha kiszámoljuk az autó éves fenntartási költségét, megkapjuk, hogy mekkora összeget költünk a napokig kihasználatlanul, a garázsban vagy parkolóban álló autóra.

Egy saját gépkocsi törlesztésének kifizetése után a jármű az Ön tulajdonába kerül. Viszont a tapasztalatok szerint két autóvásárlás között eltelt idő, és az autóhitelek lejárati ideje közel megegyezik. Tehát mire a jármű ténylegesen az Ön tulajdona lenne, nagy valószínűséggel újabbra cseréli. Lehet, hogy ugyanannyiért, vagy olcsóbban bérelhet autót, mintha sajátot vásárolna?

Ma már egyre népszerűbb az autóbérlés mint szolgáltatás. Előnye akkor és olyan gépkocsit választ amilyet csak szeretne illetve adott körülményhez igazíthatja az autókölcsönzést! Legyen szó nyári utazásról egy kombival, cabrioval, télen egy terepjáróval közlekedhet. Ilyenkor egy előre meghatározott napi díjért használható a kiválasztott jármű. Önnek nem kell törődnie a hosszas ügyintézés, apró, rejtett költségek és egyéb kényelmetlenségek miatt. Ezeket bízza a kölcsönzőre! Az Elastic-Car csapata teljes körű támogatást nyújt kölcsönzött autója mellé!