facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Reptéri transzfer az ElasticCarral

Reptéri transzfer az ElasticCarralAz Elastic-carnak köszönhetően az Ön számára bármikor rendelkezésére áll transzfer, legyen szó gyakorlatilag bármilyen jellegű útról. Az egyik legnépszerűbb a repülőtér és ügyfelünk otthona közötti szakasz. Előre egyeztetett címre és időpontra sofőrünk pontosan érkezik, hogy biztosan ne maradjon le a járatról.

Amikor repülővel kell utaznunk, gyakran több fejtörést okoz a reptérre való eljutás mint maga a repülés. Bőröndökkel, táskákkal megpakolva tömegközlekedéssel senki sem szeret utazni, saját autót a parkolóban hagyni sem túl szerencsés. Személyautóink több ország repterein igénybe vehetők, de hajóállomásokra és pályaudvarokra is a legnagyobb kényelemben és biztonságban juttatjuk el. A pesti mellett a schwechati, a pozsonyi, a prágai és a sármelléki reptereket is választhatja, retúr út esetén kedvezményt biztosítunk.

A lehető legkényelmesebb körülmények között visszük a reptérre, az út során értékes alvással töltött perceket nyerhet a komfortos ülésünkben. Ha idejét másként szeretné kihasználni, minden transzferes autónkban ingyen használhatja a wifit. Nem kell aggódnia a csekkolás miatt, hiszen mi mindig időben érkezünk Önért.