facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022   „0-24”
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Reptéri transzfer az ElasticCarral »

Az Elastic-carnak köszönhetően az Ön számára bármikor rendelkezésére áll transzfer, legyen szó gyakorlatilag...

2018.01.02.

A napidíjas sofőr »

Autót bérelne, amit egy profi sofőr vezet? Nálunk erre is lehetősége van. Döntse...

2017.12.04.


Reptéri transzfer az ElasticCarral

Reptéri transzfer az ElasticCarralAz Elastic-carnak köszönhetően az Ön számára bármikor rendelkezésére áll transzfer, legyen szó gyakorlatilag bármilyen jellegű útról. Az egyik legnépszerűbb a repülőtér és ügyfelünk otthona közötti szakasz. Előre egyeztetett címre és időpontra sofőrünk pontosan érkezik, hogy biztosan ne maradjon le a járatról.

Amikor repülővel kell utaznunk, gyakran több fejtörést okoz a reptérre való eljutás mint maga a repülés. Bőröndökkel, táskákkal megpakolva tömegközlekedéssel senki sem szeret utazni, saját autót a parkolóban hagyni sem túl szerencsés. Személyautóink több ország repterein igénybe vehetők, de hajóállomásokra és pályaudvarokra is a legnagyobb kényelemben és biztonságban juttatjuk el. A pesti mellett a schwechati, a pozsonyi, a prágai és a sármelléki reptereket is választhatja, retúr út esetén kedvezményt biztosítunk.

A lehető legkényelmesebb körülmények között visszük a reptérre, az út során értékes alvással töltött perceket nyerhet a komfortos ülésünkben. Ha idejét másként szeretné kihasználni, minden transzferes autónkban ingyen használhatja a wifit. Nem kell aggódnia a csekkolás miatt, hiszen mi mindig időben érkezünk Önért.