facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Privát transzfer üzleti útjaink

Privát transzfer üzleti útjainkHa tárgyalásra kell utaznia, ha olyan üzleti ügy miatt kell megjelennie, ahova fontos, hogy milyen autóval érkezik, akkor válassza privát transzfer szolgáltatásunkat az ország bármely területén. Önnek nem kell mást tennie, csak kiválasztani a megfelelő járművet, megadni a pontos helyszínt és időt, mi ezt követően rendelkezésére állunk.

A privát transzfer miatt szerencsés helyzetbe kerül, mert nem kell egy saját autó terheit viselnie. Nem kell attól tartania, hogy egy esetleges hosszabb úton elfárad, és nem marad ereje az üzleti találkozóra. Amíg sofőrünk vezet, Önnek lehetősége van a pihenésre vagy éppen a felkészülésre. Mindezt cégünk transzferes autóiban ingyenes wifivel teheti meg, aminek segítségével könnyedén átolvashatja a tárgyaláshoz szükséges háttérinformációkat, átnézheti leveleit.

Minden vezetéssel kapcsolatos terhet leveszünk a válláról. A privát transzfer szolgáltatásunkkal az Ön rendelkezésére bocsájtjuk legjobb autóink egyikét, és megbízható sofőrt biztosítunk. Forduljon hozzánk bizalommal, nem fog csalódni a privát transzfer szolgáltatásban!