facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Pihentető gyógyulás autóbérléssel

Pihentető gyógyulásKöztudott, hogy kimerültség, betegség, gyógykezelések alkalmával nem ajánlott a volán mögé ülni. Sajnos mindenkivel előfordulhat, hogy orvosi ellátásra szorul, ráadásul a lakóhelyétől távolabb. Ilyenkor általános a kimerültség, a legyengültség érzése, a gyógyszerek mellékhatásaként jelentkező szédülés és egyéb panaszok. Ha valaki ilyen állapotban vezet, azzal nem csak saját magát, hanem a közlekedés többi résztvevőjét is veszélyezteti.

A közlekedési akadályok, az útvonalak tervezése, a parkolás mind-mind plusz nehézséget jelentenek a betegnek, így nem ajánlatos ilyenkor a betegnek vezetni! Ha profikra bízza utazását, Önnek csak a regenerálódásra kell koncentrálnia, mi minden egyéb terhet leveszünk a válláról. Ezekben a helyzetekben ajánljuk az ElasticCar budapesti sofőrbérlés szolgáltatását.

Ilyen esetekben külön előny hogy nem egyedül utazik, egy profi sofőr kellemes társasága és a kényelmes utazás segít Önnek, hogy biztonságban, stresszmentesen megérkezzen a kezelés helyszínére. Utazzon velünk háztól-házig összkomfortosan! Ne terhelje magát az utazás nehézségeivel! Engedje, hogy az ElasticCar csapata is hozzájáruljon a gyógyulásához, felépüléséhez!