facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Nincs kéznél az autója?

Béreljen autót kedvező feltételekkel BudapestenKi ne került volna már olyan helyzetbe, hogy saját autóját egy hosszabb szervizelés miatt nem tudta használni? Ilyenkor sincs sajnos kevesebb elintéznivaló, teendő, amit el kell látni. A taxizás drága, a tömegközlekedés pedig lassú és kényelmetlen lehet. Ne essen kétségbe, nem kell lemondania a megszokott kényelemről. Cégünknél lehetősége nyílik az autóbérlés szolgáltatás igénybevételére, próbálja ki Ön is!

Amennyiben Ön a személygépjárműves közlekedéshez szokott, ennek előnyeiről, kényelméről nem kell lemondania. Nem kell időigényes, bonyolult és időnként drága megoldásokhoz folyamodnia. Intézzen ügyeket a megszokott tempóban, érjen oda céljához a legegyszerűbben!
Épp megvált régi autójától, és még nem találta meg az újat? A köztes időben is közlekedni kell valamivel. Ilyenkor egy remek lehetőség az autóbérlés.

Rendszeresen és alaposan karbantartott autóink mindig rendelkezésére állnak, valamint gyors és precíz ügyintézést biztosítunk! Nem kell a sok időt felemésztő, kötöttségekkel teli tömegközlekedést választania, és még a csomagok elhelyezése sem jelenthet problémát.

Maradjon a megszokott kényelemnél, béreljen autót az ElasticCar budapesti telephelyéről!