facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Mi az, ami biztosan kell egy autó kölcsönzéséhez?

Ma már egyre népszerűbb szolgáltatás az autóbérlés, ami a tömegközlekedésnél sokkal kényelmesebb, sőt sok esetben a taxizásnál jóval olcsóbb alternatíva. Hazánkban egy megfelelő gépkocsit kölcsönözni igazán egyszerű és gyors művelet is, mindössze be kell tartani pár szabályt és rendelkezni kell a szükséges feltételekkel.

Az autó kölcsönzés előtt természetesen először is döntse el, hogy milyen autóra van szüksége, azaz vegye fontolóra, hogy hányan utaznának abban, mennyi időre kell az autó és mekkora csomagokkal akarnak utazni. Az autókölcsönzőnkben szerencsére számos különféle gépjármű-kategória közül választhat, a kisautótól a kombin át egészen a luxus felső kategóriásig autókig.

Amint sikerült kiválasztania a cél számára leginkább megfelelő autót, már csak azt kell eldöntenie, hogy mennyi időre van szüksége rá. Ez egy naptól, akár több hét is lehet. A legtöbb kölcsönzőben autóját már könnyedén, online is lefoglalhatja, de személyesen is felkeresheti a kölcsönzőt, így az internet hozzáférés nagyon jól jön a kölcsönzéshez, de nem szükséges.

Amit fontos tudni, hogy gépkocsit az a magánszemély bérelhet a legtöbb esetben, aki már több, mint egy éves érvényes jogosítvánnyal, illetve érvényes személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával rendelkezi. Más hivatalos irat nem szükséges a bérautó igénybe vételéhez.

Céges bérlet esetén szükség lehet még cégkivonatra illetve aláírási címpéldányra is.

Az autó bérlésekor természetesen egy bizonyos letét is fizetendő, melynek összege többségében a kategóriától, illetve a bérlés időtartamától függően változik. Az online kifizetéséhez mindenképp kell egy érvényes bankkártya, vagy készpénz, ha személyesen intézi a bérlést. Amennyiben céges megrendelésről van szó a bérleti díjat előre utalással, vagy a jármű leadásakor bankkártyával, átutalással, esetleg készpénzben rendezheti az ügyfél a kölcsönzővel.