facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Körülményes parkolás

Körülményes parkolásSzinte minden nagyvárosban – így Budapesten is mindennapos probléma, hogy nagyon nehezen lehet parkolóhelyet találni, akár a reggeli csúcsforgalom idején, munkába menet, akár a délutáni dugókban. Ha nem rendelkezünk saját garázzsal, a lakásunk közelében is sokszor gondot okoz egy szabad parkolóhely keresése.

Ha végre rátaláltunk a keresett helyre, főleg az előnyösebb adottságokkal rendelkező kerületekben, de akár fontosabb helyszínek közelében is, horribilis parkolási díjakkal találkozhatunk. Ha nem csak fél-egy óráról van szó, tekintélyes összegek elmehetnek a parkolásra. Ilyenkor már érdemes átgondolni, hogy jobban járnánk-e, ha taxival utaznánk a kívánt helyszínre. Azonban egy taxi hívása mindig körülményes. Várakozni kell rá, ugyanis ha épp nincs szabad autójuk az adott városrészben, akár 15-20 percbe is beletelik mire a taxitársaság tud küldeni egy sofőrt. Az utazás során pedig könnyen lehet, hogy útépítésbe futunk, vagy egy nagyobb kerülőt kell tenni forgalmi okok miatt, ekkor rögtön pörög a taxióra, és az előre tervezettnél sokkal többet is fizethetünk a végén.

Ezzel szemben a sofőrbérlés megbízható, mindig pontosan érkezik, és az előre egyeztetett áraknál nem kell többet fizetni. Próbálja ki Ön is sofőrszolgálatunkat!