facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Konferencia és rendezvények

Konferencia és rendezvényekA mai modern üzleti élet egyik legismertebb fogalma a konferencia. A különböző szakmákon, tudományágakon belül egyre többször rendeznek olyan találkozókat, ahol megbeszélik az adott témához kapcsolódó aktualitásokat, fejlesztéseket. Megvitatják a legújabb eredményeket, híreket és persze a következő hasonló rendezvényről is ejtenek szót. Minden hasonló esemény rendkívül hasznos és előre mutató, de csak akkor, ha megfelelően szervezik.

Ehhez pedig hozzátartozik, hogy a vendégek egyik helyről a másikra a legkényelmesebb körülmények között utazhassanak. Konferencia és rendezvény transzfer szolgáltatásunknak köszönhetően színvonalas személyautóval szervezhetők ezek az utak. A több helyről érkező résztvevők eljuttatása a transzfer segítségével könnyedén, kényelmesen megoldható.

Nincs rá szükség, hogy útközben többször is autót váltsanak, de akár arra is lehetőség nyílik, hogy a céges rendezvényeken és konferencián résztvevő személyek csoportosan utazzanak. A közös utazás esetén sem kell lemondani a kényelemről, a biztonságról és a gyorsaságról. Kisbuszaink kisebb csoportok részére is megoldást jelentenek.