facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022   „0-24”
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Reptéri transzfer az ElasticCarral »

Az Elastic-carnak köszönhetően az Ön számára bármikor rendelkezésére áll transzfer, legyen szó gyakorlatilag...

2018.01.02.

A napidíjas sofőr »

Autót bérelne, amit egy profi sofőr vezet? Nálunk erre is lehetősége van. Döntse...

2017.12.04.


Konferencia és rendezvények

Konferencia és rendezvényekA mai modern üzleti élet egyik legismertebb fogalma a konferencia. A különböző szakmákon, tudományágakon belül egyre többször rendeznek olyan találkozókat, ahol megbeszélik az adott témához kapcsolódó aktualitásokat, fejlesztéseket. Megvitatják a legújabb eredményeket, híreket és persze a következő hasonló rendezvényről is ejtenek szót. Minden hasonló esemény rendkívül hasznos és előre mutató, de csak akkor, ha megfelelően szervezik.

Ehhez pedig hozzátartozik, hogy a vendégek egyik helyről a másikra a legkényelmesebb körülmények között utazhassanak. Konferencia és rendezvény transzfer szolgáltatásunknak köszönhetően színvonalas személyautóval szervezhetők ezek az utak. A több helyről érkező résztvevők eljuttatása a transzfer segítségével könnyedén, kényelmesen megoldható.

Nincs rá szükség, hogy útközben többször is autót váltsanak, de akár arra is lehetőség nyílik, hogy a céges rendezvényeken és konferencián résztvevő személyek csoportosan utazzanak. A közös utazás esetén sem kell lemondani a kényelemről, a biztonságról és a gyorsaságról. Kisbuszaink kisebb csoportok részére is megoldást jelentenek.