facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022   „0-24”
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Privát transzfer üzleti útjaink »

Ha tárgyalásra kell utaznia, ha olyan üzleti ügy miatt kell megjelennie, ahova fontos,...

2017.09.04.

Konferencia és rendezvények »

A mai modern üzleti élet egyik legismertebb fogalma a konferencia. A különböző szakmákon,...

2017.08.07.


Konferencia és rendezvény transzfer színvonalas személyautóval

Konferencia és rendezvény transzfer színvonalas személyautóval

A 21. században egyre többször kerül sor olyan találkozók megrendezésére, melyeken az adott szakmán, illetve tudományágon belül a legjelentősebb és legfrissebb események megvitatására, előterjesztésére kerül sor, azaz gyakran rendeznek konferenciákat és különféle rendezvényeket.

Ezek szakmai szempontból jelentős események és igen előnyösek is lehetnek, bármilyen témakörről is legyen szó. Ugyanakkor a megfelelő szintű szervezéshez az is hozzátartozik, hogy a több helyről érkező résztvevők utazását is meg kell oldani. Azonban nem kell lemondani a kényelmes és színvonalas utazásról ilyen esetekben sem.

A konferencia és rendezvény transzfer szolgáltatásnak köszönhetően azonban az utazás gyorsan és könnyedén megoldható, hiszen nincs rá szükség, hogy útközben többször is, akár járművet váltva, át kelljen szállni, és az Elastric-car jóvoltából arra is lehetőség nyílik, hogy a céges rendezvényeken és konferencián részt venni kívánó személyek csoportosan utazzanak. A kollektív utazás esetén sem kell lemondani a kényelemről, a biztonságról és a gyorsaságról, hiszen nálunk arra is lehetősége adódik, hogy kisbuszaink segítségével kisebb csoportok részére is megoldja az utazást ezekkel a feltételekkel.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!