facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Kényelmes utazás

Kényelmes utazásHa szeretne kényelmes, elegáns utazást biztosítani üzleti partnereinek, vagy vendégeinek, és fontos a minőség, akkor Önnek a professzionális transzfer a megoldás.

Üzlettársai most érkeztek a budapesti reptérre, a taxira várniuk kell fél órát. A taxisofőr ráadásul nem túlságosan diszkrét, folyamatosan szóval tartja a –már előre a tárgyaláson gondolkodó- vendégeket. Milyen hangulatban lesznek a megbeszélés alatt, ha rögtön érkezés után ilyen kényelmetlenségekbe ütköznek? Egy profi reptéri transzfer szolgáltatással ezt a problémát kiiktathatja!

A tárgyalás után városnézésre invitálja őket. Két lehetősége van: vagy Ön vezet, ez esetben nem igazán tud rájuk figyelni, a másik lehetőség pedig, hogy újra próbálkozik taxit hívni. Minden egyes kitérő, egy újabb épület megtekintése folyamatosan növeli a számlát. Az Elastic-Car transzferszolgáltatása városnézéshez is kiváló megoldás, sőt, igény szerint idengenvezetőt is biztosítunk.

Vendégei valószínűleg szívesen ellenőriznék emailjeiket út közben, de mivel nincs helyi telefon-előfizetésük, ezért nem tudnak kapcsolódni a mobilnetre. Nekünk ez sem probléma, autóink rendelkeznek Wi-Fi csatlakozási lehetőséggel, így utazás közben is online maradhat. Válassza az Elastic-Car transzferszolgáltatását!