facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Karosszériajavítás eladás előtt

Karosszériajavítás eladás előttNövelje meg autója értékét, mielőtt eladná! Tudta, hogy kisebb javításokkal akár százezres nagyságrendű értéknövekedést is el lehet érni?

Amikor az eladás előtt a leendő tulajdonos megtekinti az autót, az egyik legszembetűnőbb hiba a karosszéria sérülése. Parkolás közben lehúzták az autó oldalát? Esetleg a padka megnyomta a lökhárító alsó részét? Elég pár karcolás, vagy néhány benyomódás-horpadás és máris több tízezer forinttal kevesebbet fizetne a vevő. Meg kell tehát találni azt a megoldást, amivel helyrehozhatjuk az esetleges hibákat, de nem jöhetünk ki drágábban, mint maga az értéknövekedés.

A javítás minőségén azonban nem érdemes spórolni! Lehet hogy egy tapasztalatlan szerelő olcsóbban elvállalja a munkát, de nincs rá biztosíték, hogy nem okoz vele még nagyobb kárt. Illetve ha később probléma adódik a szakszerűtlen javítás miatt, Önt fogja hibáztatni az új tulajdonos. Bízza tehát profi szervizre a javítást, garantáltan elégedett lesz az eredménnyel!

Ha mérlegeljük, hogy mekkora a javítás költsége ilyen sérülek esetén, és mennyivel növelheti ez az autó értékét, egyértelművé válik, hogy a javítással jobban járunk. Kérjük jöjjön el karosszéria javító műhelyünkbe és kérje szakértő kollégánk tanácsát!