facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Karosszéria javítás újrafényezés nélkül, vákuummal!

Karosszéria javítás újrafényezés nélkül, vákuummal! Bárkivel előfordulhat, hogy rosszkor volt rossz helyen és megrongálta autóját a jégeső, vagy valaki más ügyetlensége, rossz akarata miatt most éktelenkedő horpadás van az autóján. Ha ezt az esztétikailag nem túl előnyös problémát szeretné minél gyorsabban és minél költség-hatékonyabban kiküszöbölni, ha szeretné fényezés nélkül megszüntetni a horpadásokat és a jégkár nyomait, akkor a manapság egyre népszerűbb vákuumos megoldás javasolt.

A közhiedelemmel ellentétben az autón keletkezett horpadásokat nem a vákuum szippantja ki, illetve nem ilyen egyszerű a feladat, hiszen szükséges a profi szakember és a megfelelő szerszám együttes munkája, melyek így már valóban képesek eltüntetni a problémát. A fényezés nélküli javítás előnyei, hogy eredeti gyári fényezés sértetlen marad, hogy nincsenek fényezésnél fellépő színproblémák, hogy nincs értékcsökkenés, azaz költségkímélő, gyors, valamint nem változik meg a fényezés rétegvastagsága sem, az autó fényezése és anyagszerkezete eredeti marad.

A legtöbb valamire való szerviz által elérhető festés nélküli horpadás-eltávolítás lehetővé teszi a kisebb horpadások javítását, azaz a karosszériajavítást bontás nélkül, az eredeti festékréteg megóvásával, az autó újrafényezése nélkül. Ezt a kifinomult technológiát alkalmazzák a legnagyobb autógyárak is, a szerelés, szállítás közben keletkezett kisebb karosszériahibák javítására. A gyárból kibocsátott autón pedig nem lehet semmilyen felületi hiba. Sőt, tudni kell azt is, hogy a biztosítók által is egy elfogadott, támogatott technológiáról van szó.

Az alkalmazott technológia segítségével végre az eddig megszokottnál jóval alacsonyabb költséggel számolhat, illetve rövidebb idő alatt és a fényezés károsodása nélkül, az emberi szem számára láthatatlanná lesz téve autóján a sérülés úgy, hogy az nem szenved értékcsökkenést.