facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Gumicsere Budapesten és Pest megyében

Gumecsere akár azonnal Budapesten! Ha már a pótkerék is lyukas nincs mire várni, ki kell cserélni a kereket a váratlan és kellemetlen helyzetekre teniktettel.

Ha a pótkereket használjuk, akkor már hozzájárulunk ahhoz, hogy egy-egy defekt esetén nem tudunk mit lépni, akár az országúton, akár máshol akad problémánk, nem lesz mire cserélni a kereket, és általában a legváratlanabb helyeken, a legváratlanabb időpontban lukad ki az autó gumija. Az viszont örök igazság, hogy bárhol és bármikor is esik meg az emberrel ez a kellemetlenség, a gumi csere mindig rosszkor jön.

A gumicsere persze egy gyors és egyszerű folyamat, ami nem tartja fel sokáig, de ha épp elhasználta már a pótkereket és nincs Önnél másik, nem tudja, hogy Budapesten épp melyik ismerőse is tudná kisegíteni, akkor kérje a profi gumicsere szolgáltatást, ami által a probléma máris megoldva.

A gumicserét Budapesten cégünk, illetve gyors és hatékony csapatunk által bármikor elérheti, Önnek csak jeleznie kell szándékát. A gumicsere Budapest városában segítő kezet nyújt, hívjon minket bátran a bajban!