facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Felkészülés a nyaralásra

Felkészülés a nyaralásraA legtöbb családi élmény a nyári vakációhoz, utazáshoz kapcsolódik. A szeretteinkkel eltöltött idő nagyon szép élményekkel gazdagíthat, de vajon biztonságban van a család az utazás alatt?

Manapság gyakori jelenség –különösen hazánkban-, hogy az autót nem, vagy csak ritkán viszik el az időszakos felülvizsgálatra, karbantartásra. Ezáltal nagyobb a valószínűsége egy rejtőzködő hibának, ami lehet, hogy pont az otthontól távol, a külföldi utazás közepén okoz gondot. Ebből szerencsés esetben leállás, rosszabb esetben baleset is lehet. Egy lerobbant jármű hazahozatala magas költségekkel jár, nem beszélve arról, hogy az egész évben várt nyaralást is megkeseríti egy ilyen kellemetlenség.

Ha Ön általában kisebb távolságokon, városi környezetben használja autóját, és nem szokott vele probléma lenni, egyáltalán nem biztos, hogy egy több száz kilométeres út során is tökéletesen fog működni. Mielőtt elindulna, érdemes átvizsgáltatnia személygépkocsiját.

A vizsgálatot és a javítást végeztesse profi szervizzel, így pénztárcáját is megkímélheti a váratlan kiadásoktól! Bízza családja biztonságát az Elastic-Car csapatának tapasztalt szakembereire!