facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Felhőtlen szórakozás

Autóbérlés sofőrrel szolgáltatásJár Önnek is a felhőtlen szórakozás! A sofőrbérlés szolgáltatás előnyös lehet azok számár, akik kikapcsolódni, szórakozni indulnak, vagy egy esküvőt ünnepelnek. Ebben a helyzetben rengeteg energiát és időt és akár pénzt is spórolhatunk, ha az utazást másra bízzuk. Az ElasticCar budapesti csapata rendelkezésére áll ilyen helyzetekben is.

Ilyenkor ajánlatos a saját autót a garázsban pihentetni, és átadni magunkat a teljes kényelemnek, kihasználni mindazt az előnyt, amit az autó és a sofőrbérlés nyújthat. Mik is ezek? Kedvére mulathat a táncparketten, megtáncoltathatja az összes ismerőst, nem kell aggódni, hogy vajon hogyan vezet majd haza egy átmulatott éjszaka után. Amennyiben valószínű, hogy alkoholt fogyaszt az este, ez sem probléma, biztonságosan, kényelmesen megoldjuk Ön helyett az utazást, ami háztól házig biztosított.

Ne hagyja, hogy az utazással, parkolással járó stressz elrontsa a kikapcsolódását. A program utáni utazás már inkább pihenés lesz önnek, mint fáradtság. Sofőrünk garantálni fogja, hogy a legrövidebb úton, egyszerűen és kényelmesen megérkezzen otthonába. Adja át magát az élvezeteknek, az utazás már nem lehet akadály! Válassza az ElasticCar profi sofőrjeit!