facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Élet Budapesten - Ne hagyja ki

Béreljen autót kedvező feltételekkel BudapestenÖn is a fővárosban él, de nem rendelkezik személygépjárművel? A város európai viszonylatban közepesen kiépített tömegközlekedési hálózattal rendelkezik, például a metróvonalak közelében gyorsan el lehet jutni egyik pontból a másikba. Azonban ha egy távolabbi városrészbe szeretnénk menni, vagy az agglomerációt céloztuk meg, már problémás a tömegközlekedés.

Akadnak viszont olyan helyzetek, amikor autó nélkül szinte megoldhatatlannak tűnő feladatokkal találjuk szembe magunkat. Ilyenek például a vidéki rokonlátogatások, vagy éppen mi szeretnénk körbevezetni a városban a hozzánk érkező vendégeket. Családi napok, vagy az ünnepek előtti nagybevásárlások, betegség a családban, vagy egy várandósság, ezek mind-mind felvethetnek olyan problémákat, melyek saját autó nélkül megoldhatatlannak tűnnek.

Azonban van megoldás! Már Budapesten is elérhető az autóbérlés, mellyel nem kell a saját autó fenntartásának hátrányait elszenvednie, mégis élvezheti az előnyeit. Önnek a karbantartással, az autó üzemeltetésével járó terhekkel nem kell foglalkoznia! Ezeket mind mi intézzük, Önnek csak a saját feladatára kell koncentrálnia! Használja ki az autóbérlés lehetőségét, és kímélje meg magát a felesleges stressztől!