facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Drágább az olcsóbb?

Drágább az olcsóbb?A mai gazdasági helyzetet figyelembe véve nem csoda, hogy az autótulajdonosok megpróbálják minél jobban kitolni az új járművásárlás idejét, ezzel tovább használva a meglévőt. A KSH adatai szerint a magyar autók átlagéletkora 13 év, és ez évről évre növekszik. Mivel ilyen sok ideig használ egy autót tulajdonosa, fontos kérdéssé vált a karbantartás, szervizlátogatás mikéntje.

Szűkös pénzügyi keretek mellett az átlagember igyekszik csökkenteni kiadásait, de vajon jól jár-e pénzügyileg, ha az autó fenntartásán spórol. Felmérések bebizonyították, hogy egy rendszeresen karbantartott jármű tovább használható, kevésbé szennyezi a környezetet, eredeti értékéből kevesebbet veszít és természetesen sokkal biztonságosabb vele a közlekedés!

A szervizelés elhanyagolása gyorsabb elhasználódáshoz vezet, így egészen kis problémák is számottevő bajokat idézhetnek elő (pl. egy elhasználódott fékbetét hamarabb tönkreteszi –az egyébként sokkal drágább- féktárcsát is).

Hazánkban az autók általában átlag feletti használatnak vannak kitéve, így még előbb érik meg a cserére egy-egy alkatrész, mint külföldi társainál.

Bízza az Elastic-Car csapatának tapasztalt szakembereire autója javítását, karbantartását!