facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Delegáció és nagykövetség transzfer az ElasticCarral

Delegáció és nagykövetség transzfer az ElasticCarralHa egy országba, városba fontos személy érkezik, nem elég a biztonságos utazásáról gondoskodni, a kényelem és a minőségi szolgáltatás is rendkívül fontos. Mindegy, hogy hosszabb vagy rövidebb útról van szó, fontos, hogy az utas gyorsan, kényelmesen közlekedjen a repülőtér, a szállás vagy egy bizonyos rendezvény helyszínei között.

A delegáció és nagykövetség transzfer abban segít, hogy a küldöttség tagjai első osztályú személyautókkal utazhassanak a repülővel megtett út fáradalmai után, vagy éppen az előtt. Könnyedén megoldható, hogy a delegáció vagy a nagykövetség tagjai különleges és minőségű minibuszokkal tegyék meg az utat. Az ingyenes wifihasználat a delegáció és nagykövetség transzfer szolgáltatáshoz jár, így vendégei nem maradnak ingyenes internet nélkül egyetlen percre sem.

Az sem jelent akadályt, ha külföldi útról van szó, hiszen szolgáltatásunkkal a környékbeli országokba is kényelmes és biztonságos utazásnak nézhetnek elébe a küldöttégi tagok.