facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Delegáció és nagykövetség transzfer kényelmesen

Delegáció és nagykövetség transzfer kényelmesen

Mikor fontos személy érkezik egy bizonyos országba, érdemes a szállítását nem csupán biztonságosan megoldani, de elengedhetetlen szempontnak bizonyul a kényelem is. Legyen szó akár rövidebb, akár hosszabb útról, az utóbbi esetében talán még fokozottabban szükséges, hogy a már megfáradt utasok további utazása gyorsan, kényelmesen és komfortosan történjen a repülőtér és a szállás, illetve úti cél között.

A delegáció és nagykövetség transzfer abban segít, hogy a küldöttség tagjai színvonalas, első osztályú személyautókkal és kényelmesen utazhassanak a repülővel megtett út fáradalmai után is. Az Elastic-carnak köszönhetően az is megoldható, amennyiben erre szükség mutatkozik, hogy a delegáció és nagykövetség tagjai különleges és minőségi minibusszokkal folytathassák a megtenni kívánt utat.

Bármennyi delegáció és nagykövetségi tagról is legyen szó, az utazás megoldható az Elastic-car jóvoltából. Sőt, az sem jelent különösen nagy akadályt, ha külföldi utazás esedékes, hiszen nálunk mind külföldre, mind pedig belföldre kényelmes és biztonságos utazásnak nézhetnek elé a küldöttégi tagok a delegáció és nagykövetség transzfer szolgáltatásunkkal.

Kérjen személyre szabott árajánlatot!