facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Balesetmegelőzés sofőrbérléssel

BalesetmegelőzésElőzze meg a baleseteket, ne üljön volán mögé, amennyiben nem érzi biztonságosnak! Magyarországon a közúti balesetek egyik leggyakoribb okozója az, hogy a sofőr nem törődik saját korlátaival, és kimerülten, túlhajszoltan ül be az autóba, veszélyeztetve ezzel a saját, a családja és a többi közlekedő életét is.

Hazánkban a zéró tolerancia az ittas vezetésre vonatkozik, ugyanakkor elméletben kiterjeszthetjük ezt minden olyan élethelyzetre, mikor a vezető nem képes a kellő koncentrációra. Ilyen például a fáradtság, és a stressz is. Minden esetben győződjön meg arról, hogy képességeinek teljes birtokában ül a volán mögé! Amennyiben Ön nem érzi magát 100%-ig képesnek a vezetés által megkövetelt koncentrációra, bízza másra a vezetést! Az ElasticCar budapesti sofőrbérlés szolgáltatásával biztonságos utazást biztosít magának és környezetének.

Profi embereink garantálják a kényelmes, pihentető utazást úgy, hogy Önnek nem kell foglalkoznia a közlekedés okozta stresszes helyzetekkel, és nem kell aggódnia saját és mások biztonságáért. Ki ne szeretne nyugodtan, kipihenten megérkezni az úticéljához? Használja ki ezt a remek lehetőséget, és bérlejen sofőrt nálunk!