facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Az autó kihasználtsága

Az autó kihasználtságaManapság egy átlagos család számára a személygépjármű vásárlás az egyik legnagyobb pénzügyi beruházás, melyet érdemes alaposan átgondolni. Milyen gyakran, mekkora távon, milyen sebességgel fogjuk használni, illetve mekkora terhelésnek lesz kitéve. Ha sokat járunk autóval, esetleg az autópályát is gyakran koptatjuk, mindenképpen egy megfelelő kategóriás saját jármű nyújt megoldást.

Azonban ha heti 1-2 alkalommal, például bevásárláshoz, vagy a hétvégi mozi látogatáshoz használnánk gépkocsinkat, már meggondolandó, hogy kihasználjuk-e a jármű kapacitását. Még akkor is, ha csak hétköznapokon, a munkahely-otthon távolságon használunk autót, érdemes lenne utána számolni, hogy más közlekedési módokhoz viszonyítva hány év alatt térül meg befektetésünk. Magyarországon átlagosan 10-12 évente cserélik autóikat a tulajdonosok. Ha nem használjuk ki teljes mértékben autónk kapacitását, és nagyjából 10 éven belül nem utazzuk el az autó árát, akkor könnyen válik pénzkidobássá az autóvásárlás.

Ekkor érdemes végiggondolni az autóbérlés lehetőségét, ugyanis azonos, vagy kisebb pénzmennyiségből mindig egy tökéletes állapotú gépjárművet vezethetünk, és nem kell 10 évet várnunk, hogy kipróbálhassunk egy új modellt. Tekintse meg az ElasticCar bérelhető autó kínálatát!