facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Az alváz védelme

Az alváz védelmeA nagy téli havazások idején felszórják az utakat sóval és egyéb maró hatású anyaggal ezzel csökkentve a csúszásveszély és a balesetek esélyét. Ugyanakkor ez ártalmas lehet az autónak! A só miatt kialakuló kémiai reakciók felgyorsítják a rozsda képződését. Ha ez ellen nem védekezünk megfelelően, akár komoly gondokat is okozhat később.

A legjobb módja a védekezésnek, ha már az elején megfékezzük az ilyen problémák kialakulását. Alapvető karbantartással, a festés és az alváz védelmével megelőzhetjük a só okozta károsodásokat. Ennek a gondoskodásnak az első és legegyszerűbb lépése az autó mosása, beleértve az alváz megtisztítását is. Ezután jöhet az alváz kezelése, ami által ellenállóbbá válik a gépkocsi alvázát ért maró anyagokkal szemben és késlelteti a korrózió és rozsda kialakulását. Ezt végeztessük profi műhelyben! Így biztosíthatjuk, hogy járművünk valódi védelmet kapjon!

Ha már kialakult az alvázon egy rozsdaréteg, forduljunk szakemberhez, így jelentős mértékben megnövelhetjük gépkocsink élettartamát. Érdemes a téli időszak kezdete előtt is ellátogatni egy műhelybe, így járművünk felkészülten várhatja a téli évszakot.

Miért érdemes professzionális céggel végeztetni ezt a kezelést? Mert többéves tapasztalattal, képzett szakembereikkel biztosan a legjobb minőséget nyújtják, valamint garanciát is adnak az elvégzett munkára. Az Ön profi szervize az Elastic-Car!