facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Autómosási tanácsok

A helyes autómosásEgy korábbi cikkünkben az autómosás kezdeti lépéseiről írtunk. Most következzen a folytatás!

A következő lépés a samponozás, ehhez a folyamathoz is ajánlott ph-semleges mosószert, valamint mikroszálas szivacsot használni. Az autómosó kefe használata TILOS, erősen károsíthatjuk vele a fényezést. Amíg a sampon fellazítja az autón lévő szennyeződést érdemes a gépkocsi kerekeit megtisztítani. Mindenképpen ügyeljünk arra, hogy másik szivacsot vagy eszközt használjunk erre a feladatra nehogy a felnin lévő koszt felvigyük a gépkocsi fényezésére karosszériájára és összekarcoljuk azt! A samponos mosást követően alaposan öblítsük le vízzel, majd a legszebb hatás érdekében töröljük végig mikroszálas törölközővel.

Az autó üvegfelületeit speciális üvegtisztító szerekkel takarítsuk, letörlésükhöz pedig használjunk specifikus törlőeszközt, így érhetjük el a legszebb, foltmentes eredményt.

Az utolsó, de nem kevésbé fontos feladat, hogy a jármű külső felületét waxolni kell, ezáltal védve a fényezést. Az olcsóbb típusok 2-3 hónapig maradnak fenn, ellenben a prémium waxok akár fél évig is kitarthatnak. A waxolás plusz védelmet biztosít az autó számára, szebbé teszik a fényezést, valamint könnyebb lesz legközelebb a mosás.

Ha már megjelentek a gépkocsi felületén a nagyobb sérülések, karcok, ezzel érdemes felkeresni egy profi műhelyt, akik tapasztalatukkal és technikai felkészültségükkel képesek helyrehozni a hibákat. Várja Önt az Elastic-Car profi csapata!