facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Autóbérlés Tatabánya

Az autóbérlés az Elastic-Car Kft-nek köszönhetően már egyáltalán nem számít luxusnak. Nemcsak megbízható járművekkel, rátermett sofőrökkel állunk az Ön/Önök szolgálatára.

Tekintsem meg bérelhető autóinkat »

Jó áron bérelhet

Ha Önnek nincs autója, vagy csak valamiért éppen nem tudja használni, de mégis szüksége van egy járműre, mindenképpen keressen fel bennünket. Nézze át árainkat, láthatja, hogy a járműkölcsönzés ma már közel sem megfizethetetlen. Az autóbérlés Tatabányán már 3990 forintos napidíjtól elérhető az Elastic-car Kft-nek köszönhetően. A bérautó nemcsak azért éri meg, mert nem kell fenntartania egy kocsit, ha nincs rá gyakran szüksége. Miért fizetne biztosítást, súlyadót és egyéb járulékos költséget, ha alig használja a járművet? Érdemes utána számolni, könnyen kijön, hogy autót bérelni gyakran olcsóbb mint taxizni.

Autóbérlés Tatabánya

Az autóbérlés feltételei

Bárki természetesen nem bérelhet autót, vannak bizonyos feltételek, aminek meg kell felelnie minden ügyfelünknek. Érvényes személyi igazolvánnyal, külföldi bérlő esetén útlevéllel kell rendelkeznie. Alapvető feltétel még az érvényes jogosítvány is, cégünk az előírásokat követve egy hónapnál nem régebbi befizetett közüzemi számlát is kér. Feltételeink közé tartozik az is, hogy az autót csak 21. évét betöltött személy vezetheti, akinek két évesnél régebbi a jogosítványa. Az autóbérlés Tatabányán is minimum 24 órára szól, fizetni a helyszínen kell, a használatbavétel megkezdésekor. A pontos részletek miatt minden ügyfelünket arra kérjük, hogy olvassa át a szerződési feltételeket és kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Autóbérlés Tatabányán sofőrrel

Járműveinket megrendelheti sofőrrel is, hogy Önnek az utazás egyben valódi kikapcsolódást jelentsen. Profi sofőrjeinknek köszönhetően bármilyen rendezvényre, tárgyalásra, ünnepségre biztonságban érkezhet, a pontosságot mi garantáljunk. Az események gyakran sokáig elhúzódhatnak, és alkalmanként a koccintás sem kerülhető el. Legyen bármilyen fáradt, Önnek nem kell sem a biztonságát, sem a jogosítványát kockáztatni. Az autóbérlés tehát Tatabánya környékén is pillanatok alatt megoldható, sofőrjeinkre itt is bármikor számíthat. Garantáljuk a jó árakat, Önnek az igénybevett gépjármű teljesített munkaóra szerinti díját kell kiegyenlítenie. A táblázatinkban szereplő óradíjakat a különböző igényekhez alakítottuk ki. Sofőrt minimum három plusz egy órára lehet igénybe venni gépkocsival, szolgálata 11 plusz egy órát nem haladhatja meg. Az Elastic-car sofőrje pontosan, elegánsan érkezik a megbeszélt időre és helyszínre. Minden szabályt betartva gondoskodik Ön és esetleges utastársai biztonságáról és kényelméről.

Sofőrrel bérelhető prémium kategóriás autóink »