facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Növekvő kedvezmények

Bérautóinknál igénybe veheti
az autókölcsönzési idővel sávosan
és meredeken növekvő
árkedvezményeinket,

Hosszabb autóbérlés esetében,
akár 50 %-al kedvezőbb árak!


SOFŐRBÉRLÉS ELŐNYEI

kényelmes utazás
 elegáns megjelenés
 nincs vezetői felelősség
 nem kell kauciót fizetni
 nem kell a parkolással törődni
 rendelkezésre állás időpontra


Sofőrrel bérelhető autók

  • Bérelhető autónk sofőrrel - Opel Astra J
  • Bérelhető autónk sofőrrel - Skoda Octavia Kombi
  • Bérelhető autónk sofőrrel - Opel Zafira Tourer
  • Bérelhető autónk sofőrrel - Opel Vivaro

SOFŐRBÉRLÉS ESETEI

utazáshoz, reptéri transzferhez
 rendezvényekhez
 céges rendezvényekre
 szórakozáshoz
 születésnapi, névnapi bulira
 családi összejövetelre
 esküvőre, lakodalomra
 üzleti találkozóra


Autóbérlés sofőrrel Győr

Többnyire hivatásos sofőrt csak régi filmekben látni, vagy egy esküvőn, ahol az ifjú pár egy olyan limuzinba száll be, amiben szakképzett vezető ül. Sokan éppen ezért úgy gondolják, hogy ez a gazdagok kiváltsága, pedig bárki számára könnyedén elérhető.

Autóbérlés sofőrrel Győr

Miért ne inkább taxival?

Az emberek többsége élete során gyakran rendel taxit, az viszont sokakban fel sem merül, hogy sok helyzetben van más lehetőség is. Egy kis utánaszámolással azonban látható, hogy a taxi nem feltétlenül tekinthető kedvezményesebb opciónak, annyival pedig biztosan nem, mint amennyivel kényelmesebb és elegánsabb az autó- és sofőrbérlés.

A taxi főként csak a nagyon rövid utakon jelenthet megoldást, aki azonban kicsit is hosszabb időre vagy nagyobb távolságra tervez, annak anyagilag is jobban megérheti ez az alternatíva, ugyanis az autóbérlés sofőrrel Győr-Moson-Sopron megyében és az ország egész területén, valamint a külföldi utazásokhoz is lehetséges. Ráadásul egy taxi és egy bérautó között is jelentős eltérés van, hiszen az utóbbi tisztább, jobban karbantartott, többnyire jóval újabb, és az azt vezető bérsofőr is szofisztikáltabb.

Tekintse meg bérelhető autóinkat »

Mikor és miért ajánlott az autóbérlés sofőrrel Győrben?

Bizonyára mindenkivel előfordult már élete során, hogy nem tudta, hogy jut el úti céljához, mert vagy jogosítványa nem volt, vagy kocsija, esetleg olyan személy, aki elvigye, amennyiben valamiért nem volt képes vezetni. Ezekre a helyzetekre jelenthet megoldást az autó- és sofőrbérlés. A leggyakoribb ilyen szituációk:

A sofőr- és autóbérlés fajtái

A professzionális sofőrök mind nagy autóvezetési tapasztalattal rendelkeznek, emellett udvariasak, tapintatosak, tehát kiváló modorúak, és biztonságosan, gyorsan és pontosan érkeznek meg a kívánt helyszínre. Az Elastic-Carnál az autóbérlés sofőrrel Győr területén is lehetséges, az ügyfélnek csupán az út hosszának és jellegének alapján érdemes kiválasztania a számára megfelelő díjazást az óradíjas, napidíjas és kilométerdíjas lehetőség közül.

Napidíjas autóbérlés sofőrrel: Ebben az esetben a sofőr megtankolt gépkocsival érkezik a megadott címre, a megrendelőt pedig a további tankolás költségei (beleértve a visszaérkezéskor történő tankolást is), az igénybe vett gépjármű kategória napidíja, a gépkocsivezető napi- vagy óradíja terhelik, az utóbbi pedig független attól, hogy a szolgáltatás során a jármű áll vagy közlekedik.

Kilométerdíjas autókölcsönzés sofőrrel: A teljesítés a futott kilométer és az igénybe vett gépjármű kategóriájának a függvénye. A gépkocsivezető díjazásán felül az üzemanyagköltség árát is tartalmazza, de minimálisan napi 250 km-t kell futni a be- és kiállással együtt. 8 órán túli munkavégzés esetén extra díj kerül felszámolásra minden óra után.

Óradíjas autókölcsönzés sofőrrel: Az igénybe vett gépjármű teljesített munkaóra szerinti óradíja kerül felszámolásra. Az óradíj tartalmazza a gépkocsivezető és az üzemanyagköltséget is. Minimálisan 3 + 1 óra vehető igénybe, ez már tartalmazza a ki- és beállást. A maximális munkaidő 11 + 1 óra.

És amit még nem árt tudni

Egy gépkocsivezető naponta 2x4 órát tölthet vezetéssel, a munkaideje maximum 12 óra lehet. Hosszabb külföldi út esetén a szállásáról és félpanziós ellátásáról való gondoskodás a bérlő feladata.

A parkolás, alagút, komp és a külföldi autópálya díja az ügyfél által fizetendő, ellenben a belföldi autópálya díját az árak tartalmazzák, a külföldi utak esetén pedig áfa nem kerül felszámolásra.

Sofőrrel bérelhető prémium kategóriás autóink »