facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Autóbérlés rövid időre

Autóbérlés rövid időreElőfordulnak olyan helyzetek, amikor nem áll rendelkezésre -a munkába járáshoz elengedhetetlen- családi autó. Például több napig is eltart egy adott probléma szervizelése, de nem állhat meg az élet, ugyanúgy el kell jutni a munkahelyre, az orvoshoz, továbbra is szükségünk van autóra a megszokott életvitelhez.

Ilyenkor a legegyszerűbb megoldásnak tűnik, ha kölcsönkérjük a szomszéd, vagy rokon autóját, feltéve persze ha épp nem használja. És itt kezdődnek a problémák. Mivel az autó minden család egyik legnagyobb kincsének és értékének számít a tulajdonos lépten-nyomon azt figyeli, hogyan bánik járművével az új használó. Ha valami gond történik, legyen az belső hiba, esetleg baleset, egy ilyen helyzet máris komoly próbára teszi a felek egymáshoz fűződő viszonyát.

Ha Önnek átmenetileg másik autóra van szüksége, akkor a legjobb választás, ha egy független, profi cég szolgáltatásait veszi igénybe. Ők szerződésben rögzítik a járműbérlés részeleteit, így biztosan nem fogja Önt meglepetés érni. A kölcsönzött jármű pedig minden esetben jól karbantartott, így nem fog problémát okozni a használat alatt, valamint biztonságossá is teszi a közlekedést.

Pár napra, néhány hét erejéig vagy hosszútávra kölcsönözne gépkocsit? Forduljon bizalommal az Elastic-Car tapasztalt csapatához!