facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Növekvő kedvezmények

Bérautóinknál igénybe veheti
az autókölcsönzési idővel sávosan
és meredeken növekvő
árkedvezményeinket,

Hosszabb autóbérlés esetében,
akár 50 %-al kedvezőbb árak!


Sofőrrel bérelhető autók

  • Bérelhető autónk sofőrrel - Opel Astra J
  • Bérelhető autónk sofőrrel - Skoda Octavia Kombi
  • Bérelhető autónk sofőrrel - Opel Zafira Tourer
  • Bérelhető autónk sofőrrel - Opel Vivaro

Autóbérlés Győr

Bár sokan még mindig nem tartják megszokottnak, az autóbérlés ma már gyakran használt lehetőség, ha valaki átmeneti ideig, vagy tartósabban nem rendelkezik saját gépjárművel, és nem szeretné magára vállalni a tömegközlekedés minden kényelmetlenségét.

Autóbérlés Győr

Autóbérlés Győr területén

A bérautók igénybevétele nem korlátozódik a fővárosra, hiszen közlekedni mindenhol kell. Ezért az autóbérlés Győr-Moson-Sopron megyében is ugyanolyan fontos, mint bárhol máshol az országban. Az autóvásárlással szemben sok előnye van a kölcsönzésnek, például lekerülnek a bérlő válláról a tulajdonosi terhek, hiszen a kötelező, Casco és nemzetközi biztosításokról, a súly-, gépjármű- és regisztrációs adókról mind az autókölcsönző gondoskodik. Nem kell műszaki vizsgára, szervizbe vinni a kocsit, míg egy saját járműnél ezekre folyamatosan figyelni kell.

Tekintse meg bérelhető autóinkat »

Karbantartott és tiszta autóállomány

A bérelhető autóállomány minden darabja nagyon tiszta és hibátlan műszaki állapotú, a piacvezető márkák közül kerül ki. Két bérbevétel között a bérkocsik alapos takarításnak vannak alávetve. A rendszeresen karbantartott bérautók minden esetben az évszaknak megfelelően vannak felszerelve, tehát téli vagy nyári gumival és a megfelelő szélvédőmosóval ellátva veheti őket használatba a bérlő.

További felszerelések, szolgáltatások

Kedvezményes áron bérelhető extra kényelmi felszerelésként tetőcsomagtartó, tetőbox és navigáció, extra biztonsági felszerelésként pedig díjmentesen igényelhető a kocsikhoz gyerekülés, és az úti célnak és az időjárási viszonyoknak megfelelő hólánc sem jelent többletköltséget. A bérautók továbbá minden esetben klímával és légzsákokkal felszereltek a bérlők kényelme és biztonsága érdekében.

A bérleti díj az adók és biztosítások mellett tartalmazza a magyar autópálya matricát, az amortizációs költséget és az áfát. A hosszabb utaknál fontos szempont lehet, hogy egy másodsofőr megjelölése ingyenes, és a biztonság kedvéért lehetőség van assistance szolgáltatás kötésére, ami többek között egy esetleges meghibásodás esetén felmerülő kiadásokat fedezi, akár külföldön is.

Online autóbérlés

Az online autókölcsönzés felgyorsítja és megkönnyíti a bérlés menetét. Segítségével pár egyszerű lépésben lefoglalhatóvá és kölcsönözhetővé válik a kiválasztott bérautó:

  1. Autótípus kiválasztása - a tervezett használatnak és igényeknek megfelelő stílusú és kategóriájú autótípust az autóbérlés menüpontban lehet kiválasztani.
  2. Feltételek megtekintése a kölcsönzés feltételeivel és a költségekkel fontos már a kölcsönzés előtt tisztában lenni, így az érdeklődő tudja, hogy milyen anyagi vonzatra számíthat, és mire kell ügyelnie.
  3. Adatok megadása - a foglalás gombra kattintva a kért adatokat, az autókölcsönzés kezdeti és végdátumát kell megadni.
  4. Foglalás elküldése - a foglalás beérkezése után a kölcsönző kollégái felveszik a kapcsolatot a leendő bérlővel.

Tekintse meg bérelhető autóinkat »

Miután a foglalást követő kapcsolatfelvétel megtörtént, a megállapodás részletei tisztázódtak, az autó átvétele a bérlő által meghatározott helyen és időben történik.

Az autóbérlés más formája: a transzfer

Elsősorban Budapesttől távol okozhat gondot például a repülőtérre való utazás. A repülőgépek sokszor lehetetlen időpontokban indulnak, a reptereket nehéz tömegközlekedéssel megközelíteni, a parkolás pedig drága, ha valaki saját gépjárművel szeretné megoldani az utat. A transzferek lehetővé teszik többek között az otthon, repülőtér, hajóállomás, vasútállomás vagy a buszpályaudvar között megtett komfortos és problémamentes utazást. Az utasokat a transzferautó az általuk meghatározott címen és időpontban veszi fel, akik a szolgáltatás igénybevételével pontosan érkeznek meg a repülőtérre, hajóállomásra, vasútállomásra vagy a buszpályaudvarra. A transzferes autókban az utasok számára ingyenes wifi hozzáférés biztosított. Létezik privát, reptéri, konferencia és rendezvény, delegáció és nagykövetségi transzfer, valamint budapesti városnézés és sporteseményekre történő személyszállítás.

Sofőrrel bérelhető prémium kategóriás autóink »