facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


Ajándékozzon autókölcsönzést szerettei számára!

Ha nincs ötlete, hogy mivel is lephetné meg egy kedves barátját vagy barátnőjét születésnapja alkalmából, akkor érdemes mindenképp fontolóra vennie az autókölcsönzést, mint ajándékot. Ha valódi örömet szeretne szerezni, akkor tehát ajándékozza meg egy nappal szeretteit, amely csak róluk szól. 
A kölcsönzött autóba, reggel csak be kell ülni, és a sofőr oda viszi el, ahová csak akarja. Végre kényelmesen végigjárhatja a kedvenc üzleteit, vásárolgathat, beülhet egy étterembe ebédelni, vagy este megnézhet egy filmet a moziban. Ezek után, a nap végén a sofőr pedig hazaszállítja. A kölcsönzés által barátja úgy érezheti magát, mint a felső tízezer tagjai, akiket saját sofőrjük fuvaroz. A bérautó persze egy vad, bulizós estéhez is remek választás. Nem kell végre azzal törődni, hogy ki az, aki nem fogyaszthat alkoholt a buliban, hiszen mindenki élvezheti a koncertet, vagy a házibulit, a sofőr gondoskodni fog arról, hogy mindenki épen és egészségesen kerüljön haza.
Több napra, de akár egyetlen napra is kölcsönözhet autót, már akár néhány ezer forintos áron, sofőrrel is. Elutazhat vele egy rövid vidéki kiruccanásra, de használhatja üzleti utakhoz is, sőt még üzleti partnereit is fuvarozhatja vele, hogy jó benyomást keltsen bennük, ha a saját autója nincs épp csúcs formában. A kölcsönzés által tehát nem csak másnak, hanem akár saját magának is szerezhet egy különleges napot.
Gondoljon csak bele, hogy mennyire más élményt nyújt saját, száz éves autójával elzötyögni egy plázába, vagy bevásárolni, mint beszállni egy modern, tiszta és mutatós gépjárműbe, és hátradőlve hagyni, hogy a sofőr elvigyen oda, ahová csak szeretné. Az autókölcsönzés persze még akkor is jól jön, ha egy születésnapot akar emlékezetessé tenni, hiszen elküldheti a bérautót sofőrrel a barátjáért, amely aztán elszállítja Őt parti helyszínére, mintha csak igazi sztár volna.