facebook
mobile menu Menü

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Elérhetőségeink

+36 30 422 0022
info@elasticcar.hu

1161 Budapest, Milán utca 19.
Hétfőtől - péntekig 8-17 óráig
+36 1 405 8763


Legfrissebb cikkeink

Autókölcsönzés Budapesten »

Az autókölcsönzési lehetőséget az emberek egyre nagyobb rétege veszi igénybe, hiszen ma már...

2018.03.02.

Autóbérlés Budapesten »

Sok olyan helyzet adódhat egy ember életében, amikor szüksége lenne egy autóra, de...

2018.02.11.


A karosszéria javításról!

A karosszéria javításról! Az autó karosszériájának javítása igen összetett feladat, számtalan területe létezik, illetve speciális ismereteket és nagy odafigyelést igényel a karosszéria lakatos részéről. Nézzük meg közelebbről, hogy miből is áll ez a szakma!

Manapság az autók karosszériája fokozott terhelésnek van kitéve a korábbi viszonyokhoz képeset, ennek pedig több oka van: egyrészt az utak minősége, másrészt a nagyteljesítményű motorok terhelése mind plusz terhelést jelent a karosszéria vázszerkezete számára. Ezeknek a különböző hatásoknak és terheléseknek a kivizsgálása pontos méréseket igényel a karosszéria lakatostól.

A karosszéria javítás történhet egyengetéssel, csere alkatrésszel vagy ha szükséges, fel is újítható a korrodált karosszéria bizonyos részei. A szerelő feladatai közé tartozik az átmeneti korrózióvédelem, a légzsákok és biztonsági övek ellenőrzése, a jelző berendezések beállítása, a hűtés, fűtés és szellőzés ellenőrzése is.

A karosszéria javítás tehát biztos szakmai tudást és nagy gyakorlatot igényel, melynek szakembereink teljes mértékben birtokában vannak. Forduljon hozzánk bizalommal Budapesten karosszéria javítással kapcsolatos kérdéseivel!